2017-01-20 21:54:12
Φωτογραφία για Έπιασε τη μητέρα της να κάνει ΟΡΓΙΑ με συμμαθητές της - Οι λεπτομέρειες θα σας ΣΟΚΑΡΟΥΝ περισσότερο
Το σοκ της ζωής της υπέστη μία έφηβη στη Φλόριντα, πιάνοντας την ίδια της τη μητέρα στο κρεβάτι με δύο ανήλικους!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το γεγονός ότι αυτοί ήταν συμμαθητές της 16χρονης επιτείνει την αίσθηση του αποτρόπαιου, όπως και οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το κορίτσι κοιμόταν δίπλα, όταν ξύπνησε από δυνατές κραυγές που προέρχονταν από το δωμάτιο της μητέρας της. Έντρομη πήγε να δει τι συνέβη, αντικρίζοντας τη 40χρονη σε άσεμνη στάση με δύο συμμαθητές της ηλικίας 16 και 17 ετών.

Η νεαρή κοπέλα δεν δίστασε μάλιστα να σπεύσει στην αστυνομία καταγγέλλοντας την ανήθικη μητέρα της, καθώς με αυτόν τον τρόπο πίστεψε ότι θα ξεπερνούσε την «αρρώστια» της, όπως χαρακτήρισε τις ορέξεις της.

Η 40χρονη οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής της για ανάκριση, κατά την οποία παραδέχθηκε τις πράξεις της.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η μητέρα είχε μπει σε διαδικτυακό chat με νεαρά άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και οι δύο συμμαθητές της κόρης της.


Οι λεπτομέρειες, δε, είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές. Η μητέρα κάλεσε αργά το βράδυ τους δύο νεαρούς σπίτι της με τους οποίους έπινε και παράλληλα συζητούσε. Κάποια στιγμή ωστόσο τους… ενημέρωσε ότι χρειάζεται ένα μπάνιο, ζητώντας μάλιστα από τον έναν να τη... βοηθήσει!

Τότε τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, όπου του πρόσφερε "απόλαυση". Το άλλο αγόρι εμφανίστηκε μετά από λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα η μητέρα να το κάλεσε να μπει στο παιχνίδι!

Όλη αυτή την ώρα η 16χρονη κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο μέχρι που ξύπνησε από «περίεργους» θορύβους.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν πως η ξεδιάντροπη γυναίκα ήταν εμφανέστατα υπό την επήρεια αλκοόλ όταν έσπευσαν στο σπίτι να τη συλλάβουν, με τις κατηγορίες (ανάμεσα στις οποίες και η κακοποίηση ανηλίκων) που τη βαραίνουν να είναι αρκετά σοβαρές.

Κινδυνεύει έτσι με φυλάκιση αρκετών ετών, ενώ ήδη διατάχθηκε η προφυλάκισή της μέχρι να διεξαχθεί η δίκη. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ