2017-01-23 12:44:10
Φωτογραφία για Επιστολή χωρίς τις θέσεις της κυβέρνησης έστειλε ο Τσακαλώτος στους θεσμούς
Λίγο πριν το κρίσιμο Eurogroup της Πέμπτης η πρόταση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για το κλείσιμο της αξιολόγησης προκαλεί ήδη αρρυθμίες στην κυβέρνηση.

Το πρωί ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου διέψευσε εαυτόν λέγοντας ότι «είναι πάγια θέση της κυβέρνησης να κρατήσει το αφορολόγητο στο επίπεδο που είναι τώρα», ενώ μόλις χθες από τα Τρίκαλα με άλλη δήλωσή του έθετε ευθέως θέμα μείωσης του αφορολόγητου.

Πάντως οι πληροφορίες επιμένουν ότι στην πρόταση Τσακαλώτου, πέραν του σκέλους της μείωσης συντάξεων παραμένει η μείωση του αφορολόγητου.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, θα προσέλθει στο Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου με συγκεκριμένες θέσεις σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα της διαπραγμάτευσης για τη β' αξιολόγηση.

Αυτό ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση ενημέρωσε για το θέμα αυτό τους θεσμούς, μέσω της επιστολής του αρμόδιου υπουργού, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, στην επιστολή δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις της ελληνικής πλευράς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ