2017-01-23 13:43:08
Φωτογραφία για Μποϋκοτάζ στον Ralph Lauren μετά την εμφάνιση της Melania Trump
Η Melania Trump εμφανίστηκε στην τελετή ορκωμοσίας με ένα μπλε φόρεμα, Ralph Lauren και ο κόσμος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον σχεδιαστή. "Αρχίσαμε αμέσως να δεχόμαστε παράπονα για την Melania που φόρεσε [το label]," αναφέρει μία ανώνυμη πηγή του Ralph Lauren στο Glamour.

H Trump δεν αγόρασε απλά ένα από τα φορέματα του οίκου. Ο ίδιος ο Lauren σχεδίασε το φόρεμα συγκεκριμένα για εκείνη. "Με την ιστορική ορκωμοσία του συζύγου της, Donald J. Trump, η Melania θα γίνει η Πρώτη Κυρία της Αμερικής φορώντας έναν Αμερικανό σχεδιαστή ο οποίος έχει αλλάξει την αμερικάνικη μόδα, τον Ralph Lauren," είπε ο εκπρόσωπός της στο WWD.

Οι αντίθετοι με αυτήν την απόφαση ξεσηκώθηκαν στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #BoycottRalphLauren.

Πολλοί σχεδιαστές έχουν αρνηθεί να ντύσουν την Melania Trump, συμπεριλαμβανομένων των Tom Ford και Sophie Theallet, αφού δεν την υποστηρίζουν αλλά ούτε και τις πολιτικές του συζύγου της. Ο Donald Trump μίλησε συγκεκριμένα για τον Tom Ford λέγοντας πως η Melania δεν του ζήτησε ποτέ να τη ντύσει. "Ενθαρρύνω τους συναδέλφους σχεδιαστές να κάνουν το ίδιο," έγραψε η Theallet σε ανοιχτή επιστολή. "Η ακεραιότητα είναι το μόνο μας νόμισμα,"

Η πηγή του Glamour, ωστόσο, αναφέρει πως ο Lauren που επίσης έντυσε την Hillary Clinton και την Michelle Obama κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της ορκωμοσίας, "παίρνει μία απολιτική στάση".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ