2017-01-24 15:13:07
Φωτογραφία για Ferrari 488, McLaren 650S, Lykan Hypersport στον «καλύτερο» δρόμο του κόσμου [video]
Για να αξιολογήσεις ποια είναι η καλύτερη διαδρομή του κόσμου για οδήγηση, χρειάζεσαι και το ανάλογα αυτοκίνητο. Και γιατί να χρειάζεσαι μόνο ένα; Πάρε τρία, να ’χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Μια McLaren 650S Spider και μια Ferrari 488 Spider ακούγονται μια χαρά για αρχή, αλλά ποιο να διαλέγαμε για τρίτο; Ένα Lykan HyperSport, από τη μια λόγω εντοπιότητας και από την άλλη για να δούμε τι καντάρια πιάνει απέναντι σε εγνωσμένης αξίας μηχανήματα, είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή.

Πράγματι, ακόμα και βλέποντας το video, πόσω μάλλον να τα οδηγείς, φαντάζεσαι την έξαψη αυτών που κάνουν το δεύτερο. Όπως αυτούς τύπους που έβαλαν στο χέρι αυτό το επικό τρίο για μια «βόλτα» στον ορεινό δρόμο του Jebel Jais που, όπως λένε, είναι το Stelvio Pass της Μέσης Ανατολής και, όπως διατείνονται, ένας από τους καλύτερους δρόμους για σπορ οδήγηση. Τρεις λωρίδες σπαρμένες με στροφές και υψομετρικές διαφορές, με θέα την οροσειρά που χωρίζει το Oman και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνθέτουν αυτόν τον πωρωτικό δρόμο.


Για τη Ferrari και τη McLaren αποτελεί τη Γη ή καλύτερα το δρόμο προς τη Γη της Επαγγελίας. Μια από τις λίγες περιοχές στη Μέση Ανατολή, φαινομενικά απαλλαγμένο από τα φυσικά και μεταφορικά οδοφράγματα που συναντά η σπορ διάθεση του οδηγού στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον. Και τα δύο λοιπόν ξεδιπλώνουν την ικανότητά τους, γραπώνοντας το δρόμο με περισσή ευκολία και δίνοντας στον YouTuber Mr JWW και την παρέα του την εμπειρία της ζωής τους. Αλλά πού είναι το HyperSport; Δυστυχώς, ύστερα από μια γρήγορη εμφάνιση στη αρχή και στο τέλος του video, το ψάχνουμε να το βρούμε. Κρίμα, καθώς το μόνο που θα μας άρεσε ήταν να το δούμε απέναντι στις McLaren 650S Spider και Ferrari 488 Spider, καθώς και από τα δύο έχουμε προσωπική εμπειρία, σε ένα απαιτητικό δρόμο όπως αυτόν στο Jebel Jais.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ