2017-01-25 23:17:10
Φωτογραφία για Έχεις υγιή μαλλιά; Διαπίστωσε το με ένα απλό τρικ εκεί που κάθεσαι
Από τη μία φταίει η ρύπανση της ατμόσφαιρας, από την άλλη φταίει το συχνό πιστολάκι που όλες λίγο-πολύ εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας. Φταίνε ακόμα οι βαφές, η λακ, ο αφρός, τα κοκκαλάκια. Όπως και να χει, ένα είναι το σίγουρο. Όλες μας ταλαιπωρούμε πολύ τα μαλλιά μας σε καθημερινή βάση, τόσο που η κακή ποιότητα της τρίχας γίνεται από ένα σημείο και μετά καθεστώς.

Αν νομίζεις ότι εφόσον δεν είσαι κομμώτρια και δεν ξέρεις και πολλά από αυτά τα πράγματα τότε δεν μπορείς να διαπιστώσεις μόνη σου, εύκολα και γρήγορα αν τα μαλλιά σου είναι υγιή ή αν χρειάζονται επειγόντως ενυδάτωση, τότε κάνεις λάθος.

Εάν η τούφα επιπλεύσει, τότε τα μαλλιά σου είναι μία χαρά. Αν βυθιστεί μέσα στο νερό, όμως, σημαίνει ότι οι θύλακες της τρίχας σου είναι πορώδεις, που σημαίνει ότι απορροφάνε όλες τις χημικές ουσίες τις οποίες εφαρμόζεις στα μαλλιά.

Στη δεύτερη περίπτωση είναι καλό να απλώσεις με την πρώτη ευκαιρία στα μαλλιά σου μία ενυδατική μάσκα που θα ανανεώσει, αλλά και να πας στο κομμωτήριο για ένα γρήγορο καθάρισμα της ψαλίδας σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ