2017-01-26 09:40:09
Φωτογραφία για Εξήγγειλε τη λειτουργία νέων σχολών ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
Τρία νέα κτήρια, που θα στεγάσουν ισάριθμες πανεπιστημιακές σχολές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, θα παραδοθούν εντός της προσεχούς διετίας προς λειτουργία, ανέφερε ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Ανδρέας Αναγιωτός κατά την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.

Πρόκειται για την Πανεπιστημιακή Κλινική Αποκατάστασης (χώρος του Παλαιού Νοσοκομείου της Λεμεσού), το Κτήριο Τσεριώτη (επί της οδού Αρχιεπισκόπου Κυπριανού) και τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη (Πρώην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πηλαβάκη).

Σύμφωνα με τον Πρύτανη, η πανεπιστημιακή Κλινική Αποκατάστασης της Σχολής Επιστημών Υγείας θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2017. Εργασίες έχουν ξεκινήσει και στο Κτήριο Τσεριώτη το οποίο θα στεγάσει Εργαστήρια του Τμήματος Καλών Τεχνών, το οποίο θα περιλαμβάνει εργαστήρια γλυπτικής, ζωγραφικής, χαρακτικής, πολυλειτουργική αίθουσα διδασκαλίας και άλλους βοηθητικούς χώρους εργασίας.


Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλη του 2018. Περί τα τέλη του 2017 αναμένονται να ολοκληρωθούν και οι εργασίες ανακαίνισης του κτηρίου της Δημοτικής και Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης.

Στην κοπή της βασιλόπιτας του ΤΕΠΑΚ παρέστη ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης ο οποίος ευχήθηκε πρόοδο κι επιτυχίες στο πανεπιστημιακό ίδρυμα και τη νέα χρονιά, σημειώνοντας πως είναι απαραίτητη στην τοπική αρχή η τεχνογνωσία του ΤΕΠΑΚ και προσβλέπει σε μια αγαστή συνεργασία.

«Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), παρά τις αντιξοότητες, θα συνεχίσει δυναμικά τη νέα χρονιά με προσήλωση στους στόχους του για εκπαιδευτική και ερευνητική αριστεία», δήλωσε απ’ την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, Στάθης Παπαδάκης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ