2017-01-27 11:35:23
Φωτογραφία για Ο εξ απορρήτων του Π. Καμμένου Πτέραρχος Θεολόγος Συμεωνίδης
''Δεν χρειάζεται να του πεις πολλά, σε βλέπει, σε ''κόβει'' και καταλαβαίνει. Έντιμος και δίκαιος άνθρωπος. Η καλύτερη επιλογή του Πάνου Καμμένου!'' 

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε εν ενεργεία αξιωματικό ο οποίος τον γνώρισε από κοντά και μας το μετέφερε χθες στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης της 1ης Στρατιάς.

Πρόκειται για το Διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου και δεξί χέρι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Πτέραρχο ε.α Θεολόγο Συμεωνίδη, για τον οποίο μόνο θετικά σχόλια όπως το παραπάνω μπορείς να ακούσεις.

Αξιόλογο στέλεχος που άφησε εποχή στο χώρο της ΠΑ γράφοντας τη δική του ιστορία, αφήνοντας ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο των ιπταμένων που οι νέες γενιές των πιλότων μνημονεύουν.

Ως Διευθυντής του Στρατιωτικού γραφείου του Π. Καμμένου και ως ο εξ απορρήτων συνεργάτης του, γράφει και εδώ τη δική του ιστορία. Καθαρός και δίκαιος άνθρωπος που δεν μπορείς να βρεις ψεγάδι να του προσάψεις, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Υπουργού ο οποίος με τον Πτέραρχο Συμεωνίδη έχει «το κεφάλι του ήσυχο» αλλά και την εκτίμηση των υφισταμένων του και όλων όσων τυχαίνει να τον γνωρίσουν.


Ήταν ιδιαίτερη χαρά για όλους μας να τον δούμε και πάλι από κοντά στην χθεσινή παράδοση - παραλαβή της διοίκησης του ΑΤΑ και της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα. Με τη σεμνότητα που τον διακρίνει συνομίλησε εγκάρδια και φιλικά με όλους όσους τον πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν και δεν ήταν λίγοι. 

Στη φωτό του kranosgr, διακρίνεται έχοντας δίπλα του τον Λαρισαίο Πτέραρχο, Διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Γρηγόρη Πρεζεράκου.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ