2017-01-27 19:50:16
Φωτογραφία για Τι συμβολίζει το λευκό φουστάνι της Μελάνια -Τι φανερώνει για το πώς θα συμπεριφέρεται ως Πρώτη Κυρία [photos]
Κομψότητα και στιλ.

Δυο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ Η Μελάνια Τραμπ έχει απασχολήσει την επικαιρότητα όσο καμία άλλη γυναίκα το τελευταίο διάστημα Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των fashion designers & addicts έχει μπει από τις 20 Ιανουαρίου η μεταξωτή δημιουργία του Οίκου Herve Pierre, που φόρεσε στον καθιερωμένο χορό στο Λευκό Οίκο, γνωστό ως «Freedom Ball».

Μια εντυπωσιακή λευκή, off-the-shoulder, τουαλέτα στο χρώμα της βανίλιας, με μικρή λεπτή ζώνη σε έντονο κόκκινο χρώμα, βολάν στο μπροστινό μέρος και κομψό σκίσιμο στο πλάι. Αριστοκρατική και ταυτόχρονα μοντέρνα. Η Μελάνια μάλιστα συμμετείχε στο σχεδιασμό της μέσω της συνεργασίας της με τον πρώην creative director του Οίκου Carolina Herrera, Herve Pierre.

Ο σχεδιαστής μιλώντας στο Harper’s Bazaar απαντά στις αντιδράσεις που δέχτηκε ως προς τη δημιουργία του για τη νέα Πρώτη Κυρία.


«Το τηλέφωνό μου τρελάθηκε από κλήσεις για συνεντεύξεις. Είχα επενδυτές και τραπεζίτες από το Dubai να με καλούν, κάποιοι έφτιαξαν ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram με το όνομά μου. Ακόμα και το Target με κάλεσε για να μου πουν: Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα σχεδιάσεις μια σειρά για εμάς. Και τους είπα: Δεν είχα ιδέα πως θα σχεδίαζα μία.»

Ο σχεδιαστής σημείωσε πως η τουαλέτα της Τραμπ για την τελετή ορκωμοσίας ήταν συμβολική ως προς το τι θα φέρει στον Λευκό Οίκο.

«Τα επόμενα τέσσερα χρόνια της ως Πρώτη Κυρία πρόκειται να είναι, όπως αυτή η τουαλέτα, εύστοχη, ίσως με μία μετρημένη λεπτομέρεια. Πιστεύω πως ήταν κάτι μοντέρνο, το οποίο δεν έχει ξαναγίνει. Οι γραμμές είναι ευθείες όπως ένα κόψιμο από χαρτί: οι καμπύλες της φούστας είναι ρευστές, ωστόσο το γενικό σχήμα είναι κοφτό και έντονο. Για μένα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ