2017-01-28 12:21:06
Φωτογραφία για Ζήνα Κουτσελίνη: Αναμφίβολα είναι η νέα βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης (και με αποδείξεις)
Έχει διανύσει πάνω από μια εικοσαετία τηλεοπτικής πορείας στο χώρο των media και έχει συνεργαστεί με τους πιο λαμπερούς πρωταγωνιστές της τηλεόρασης. Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια διατέλεσε αρχισυντάκτρια εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη, της Φαίης Σκορδά, της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της Κατερίνας Καραβάτου, του Νίκου Μουτσινά και πολλών ακόμα. Αργότερα, συνέχισε ως διευθύντρια σε ψυχαγωγικά προγράμματα, δημιουργώντας καινούριες τηλεοπτικές ζώνες, πάντα στο κοντρόλ, αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Ύστερα από μία τέτοια επαγγελματική πορεία, εύλογα, κάποιος θα σκεφτόταν πως μετά από τόσες τηλεοπτικές εκπομπές που έχει δημιουργήσει για άλλους παρουσιαστές θα κάνει κάτι ανάλογο και για τον εαυτό της. Έτσι, λοιπόν, το φθινόπωρο του 2015 ξεκινάει τη δική της εκπομπή με τίτλο «Αλήθειες με τη Ζήνα». Από την πρώτη μέρα προβολής της εκπομπής μέχρι και σήμερα, η Ζήνα έχει δεχτεί ιδιαίτερα έντονη κριτική μέσα από τα social media, από κριτικούς της τηλεόρασης, παρουσιαστές και δημοσιογράφους τόσο για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια όσο και για τα θέματα που φιλοξενεί καθημερινά στο πλατό.


Αρκετοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να την σχολιάσουν αρνητικά. Η Ζήνα, όμως, ως «παλιά καραβάνα» στο backstage της τηλεόρασης, κατάφερε να τους διαψεύσει όλους και να γίνει η νέα βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης. Η ίδια ξέρει πολύ καλά τι πουλάει και τι όχι στην τηλεόραση. Ενώ πέρυσι όλοι την είχα να φεύγει με τις κλωτσιές από το κανάλι του Star πριν ακόμα ολοκληρωθεί η σεζόν γιατί τα νούμερα τηλεθέασης ήταν απογοητευτικά, φέτος έρχεται να βάλει σε όλους τα γυαλιά καθώς η εκπομπή της ξεπερνάει πολλές φορές το 15- 20% στο γενικό σύνολο. Σε μία περίοδο που παλιότερες πετυχημένες εκπομπές δεν ξεπερνάνε το μονοψήφιο αριθμό σε νούμερα τηλεθέασης σε μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς από αυτό της Κηφισιάς.

Η Ζήνα αυτό που κάνει στην εκπομπή της, ξέρει να το κάνει καλά και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Φαίνεται πως διασκεδάζει τον νέο της ρόλο και απλά αυτή τη περίοδο έχει ανάγκη να μοιραστεί κομμάτια της δικής της ζωής με το κοινό που την παρακολουθεί. Η ίδια είναι ετοιμοπόλεμη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να δώσει τη «μάχη της τηλεθέασης» ακόμα και αν αυτή τη φορά βρίσκεται η ίδια στην πρώτη γραμμή έχοντας απέναντι την Ελένη Μενεγάκη!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ