2017-01-28 14:25:11
Φωτογραφία για Μισθό «έκοβε» στα κορίτσια των μπούνγκα-μπούνγκα ο Μπερλουσκόνι
Με μισθό 3.000 ευρώ αποζημίωνε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τα κορίτσια των περιβόητων πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα που διοργάνωνε στις πολυτελείς βίλες των οργίων.

Ο εισαγγελέας του Μιλάνου κάλεσε σε νέα απολογία τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας για τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν σχετικά με τον χρηματισμό των κοριτσιών.

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica τα κορίτσια των μπούνγκα-μπούνγκα έπαιρναν μισθό ύψους μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μιλάνου, ο επικεφαλής της ιταλικής Κεντροδεξιάς εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς μαζί με τέσσερις γυναίκες, τις Ελίζα Τότι, Αρις Εσπινόζα, Μίριαμ Λόντο και Τζοβάνα Ριγκάτο.

Απτόητος από τις μέχρι τώρα δικαστικές του περιπέτειες, ο Μπερλουσκόνι συνέχισε να πληρώνει τις γυναίκες που φρόντιζαν να τον διασκεδάζουν τις νύχτες στη βίλα Άρκορε. Συνολικά φαίνεται να πλήρωνε για τα περιβόητα πάρτι 13 γυναίκες. Μάλιστα αυτές έπαιρναν χρήματα μέχρι και πριν 2 μήνες.

Σύμφωνα με τον λογιστή του Μπερλουσκόνι, Τζουζέπε Σπινέλι, ο πρώην πρωθυπουργός παρείχε οικονομική υποστήριξη στις 13 νεαρές μέχρι πριν δύο μήνες, καθώς δεχόταν πιέσεις από τις πρωταγωνίστριες των πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα».

Μία από αυτές, η Μανουέλα Φεράρα, λέγεται πως του διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Οι άλλες ψωνίζουν από το Dolce e Gabbana και εμείς, τίποτα;».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ