2017-01-29 04:35:11
Φωτογραφία για Τζάρεντ Κάσνερ: ... Και ένας γάμος ως προίκα καλός
Όταν επιλέγεις τον γαμπρό σου για τη θέση ενός εκ των δύο βασικών συμβούλων σου, ενώ έχεις εκλεγεί στη «θέση» του προέδρου των ΗΠΑ, μπορείς άραγε να κατηγορηθείς για νεποτισμό; Σε περίπτωση που θέσετε την παραπάνω ερώτηση στον Ντόναλντ Τραμπ το σίγουρο είναι ότι θα σας απαντήσει «Όχι», με δεδομένο ότι έπραξε ακριβώς αυτό: ένας εκ των δύο κορυφαίων συμβούλων του είναι ο Τζάρεντ Κάσνερ, σύζυγος της κόρης του προέδρου Ιβάνκα Τραμπ.

Ο αμερικανικός Τύπος υποστηρίζει ότι είναι ένας «μίνι Τραμπ» και ο πλέον έμπιστος άνθρωπος στον πιο στενό κύκλο του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας real estate Kushner Companies αλλά και της Observer Media, με τη δεύτερη να εκδίδει την «New York Observer». Όπως είναι φυσικό έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει και από τις δύο εταιρείες, προκειμένου να μην βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για «σύγκρουση συμφερόντων».

Γεννημένος σε μία εξαιρετικά πλούσια οικογένεια, οι κακές γλώσσες λένε ότι έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ αφού πρώτα ο πατέρας του φρόντισε να «καταθέσει» ως χορηγία το ποσό των 2,5 εκατ
. δολαρίων. Ανήκει στους Ορθόδοξους Εβραίους και μάλιστα η Ιβάνκα Τραμπ ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό προκειμένου να τον παντρευτεί, σπεύδει να τονίσει σε κάθε ευκαιρία ότι ο Τραμπ δεν «διαθέτει κανένα μίσος ενάντια στους Εβραίους και σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστής».

Διαθέτει ένα ιδιαίτερα στενό σύνδεσμο με τον πατέρα του, τον οποίο -όπως άλλωστε και τον πεθερό του- δηλώνει ότι θαυμάζει απεριόριστα. Έχει φροντίσει να καταστεί ένας ιδιαίτερα γενναιόδωρος χορηγός πολιτικών είτε ανήκουν στο Ρεπουμπλικανικό είτε στο Δημοκρατικό κόμμα και μάλιστα έχει χρηματοδοτήσει τόσο τον Μπιλ όσο και τη Χίλαρι Κλίντον!!!!

Φυσικά δεν διαθέτει πείρα στην άσκηση πολιτικής, αλλά το ίδιο συμβαίνει τόσο με τον κ. Τραμπ. Άλλωστε η πολιτική είναι μία τέχνη που την μαθαίνεις στην... πράξη, σωστά;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ