2017-01-29 10:49:13
Φωτογραφία για Η Πεζοναύτης Συγγραφέας Άννα Κορτέση
Έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο. Πρόκειται για την Πεζοναύτη Επαγγελματία Οπλίτη Άννα Κορτέση που υπηρετεί στη Λάρισα.

Συγγραφέας διηγημάτων και παραμυθιών η Άννα είναι ένα από τα βασικότερα στελέχη του εθελοντισμού στη Λάρισα έχοντας αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή της.

Μητέρα ενός μικρού παιδιού βρίσκει το χρόνο μετά την υπηρεσία και τις οικογενειακές της υποχρεώσεις να συγγράψει βιβλία, τα έσοδα των οποίων διατίθενται όλα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επίσης θα την δει κάποιος στους δρόμους της Λάρισας να συνοδεύει Α.μ.Ε.Α όπως προχθές που έκανε συντροφιά στη μητέρα της Άσπας η περίπτωση της οποίας είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Πριν λίγο καιρό ένα από τα πολλά της βιβλία με τίτλο ''Μεταξύ σοβαρού και αστείου'' έκανε μεγάλη επιτυχία και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο αγαπημένο «παιδί» των Α.Μ.Α.Ν., Βασίλη Πιπέρη για να μπορέσει να συνεχίσει τις θεραπείες του μετά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, αλλά και για να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια.

Σε μικρό χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο με παιδικά παραμύθια και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν όλα στο ''ΚΡΙΚΚΕΙΟ'' ορφανοτροφείο θηλέων της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου.

Μία άλλη πτυχή στη ζωή της Άννας Κουρτέση είναι η αγάπη της για τα όπλα. Αθλήτρια της σκοποβολής με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, επέλεξε να ακολουθήσει τη στρατιωτική καριέρα υπηρετώντας στους Πεζοναύτες.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ