2017-01-31 08:47:17
Φωτογραφία για Εκδήλωση «60 χρόνια Εθνικής Ελλάδας»
Με στόχο να ενώσει σε μία εκδήλωση όλη τη ζωντανή ιστορία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ο Γαλανόλευκος Φάρος σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, θα βραβεύσει ιστορικές προσωπικότητες που προσέφεραν με το εθνόσημο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης - Λεωφόρος Κύπρου 68). Στην εκδήλωση με τίτλο «60 χρόνια Εθνικής Ελλάδας, 1944-2004», θα βραβευτεί σχεδόν μία πενηντάδα παικτών που έγραψαν ιστορία φορώντας τη φανέλα της Εθνικής, καθώς και δημοσιογράφοι που συνέδεσαν το όνομά τους με την «γαλανόλευκη».

Επιπλέον, ξεχωριστή βράβευση θα πραγματοποιηθεί για τις οικογένειες των Κυράστα και Κρητικόπουλου καθώς και για τον επί σειρά ετών γ.γ. της ΕΠΟ, κ. Γιώργο Θωμαϊδη. Μάλιστα οι βραβευόμενοι παίκτες θα είναι χωρισμένοι ανά δεκαετίες, ώστε σε συνδυασμό με τα ειδικά βίντεο που θα προβληθούν να οδηγήσουν τους παρευρισκόμενους σε ένα ζωντανό ταξίδι στην πορεία της Εθνικής μέσα στο χρόνο.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα πραγματοποιείται μόνο με την επίδειξη σχετικής πρόσκλησης. Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε προκαταβολικά πως παρότι οι βραβεύσεις θα είναι πολλές θα ήταν αδύνατο να βραβευτούν όλοι οι διεθνείς μας, για αυτό επιφυλασσόμαστε και για τα επόμενα χρόνια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ