2017-02-02 05:34:35
Φωτογραφία για “Άλλοι 400 ήταν έτοιμοι να φωτογραφηθούν με τον αλβανικό αετό στο Μεσολόγγι”! ΒΙΝΤΕΟ
Ο ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους φαντάρους με τον αλβανικό αετό μίλησε αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα για την επίμαχη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται με τους υπόλοιπους συνάδελφους του.

Ο νεαρός, 23 ετών, ο οποίος διαμένει στην Κυψέλη, γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Ζήτησε να μιλήσει με αλλοιωμένη φωνή για ευνόητους λόγους. Η εξήγηση για την πράξη του ιδίου και των άλλων επτά νεοσυλλέκτων ήταν πως επρόκειτο για απλή πλάκα.

Ο νεοσύλλεκτος αρνείται κατηγορηματικά ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έχουν οποιαδήποτε σχέση με αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους και προσθέτει πως δεν τους παρακίνησε κανείς για την πράξη τους.

Ωστόσο υποστηρίζει ότι όχι 7 αλλά τουλάχιστον 400 νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι ήταν έτοιμοι να φωτογραφηθούν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b9-400-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%b8%ce%bf%cf%8d%ce%bd/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑΜΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ της ΛΕΦΕΔ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑΜΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ της ΛΕΦΕΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ