2017-02-02 08:58:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Ατελείωτες ουρές στο παράρτημα του ΕΟΠΥΥ στην Παπαφλέσσα-Μέσος χρόνος αναμονής 2 ώρες
Για την κατάθεση δικαιολογητικών παροχών - thebest.gr

Αφόρητη έχει γίνει πλέον η κατάσταση στην εξυπηρέτηση ασφαλισμένων του ΕΟΠΠΥ, στο παράρτημα του Οργανισμού, στην οδό Παπαφλέσσα, στην Πάτρα. Όπως καταγγέλλει στο thebest.gr συναλασσόμενος με τον οργανισμό, το τελευταίπ διάστημα σχηματίζονται ουρές με μέσο όρο αναμονής τις δύο ώρες.Ατελείωτη ουρά με μέσο χρόνο αναμονής τις 2 ώρες.

Η κατάθεση δικαιολογητικών είναι πολύπλοκη για τον μέσο δικαιούχο λόγω γραφειοκρατίας, όπως επισημαίνει, με αποτέλεσμα η διαδικασία να επιβαρύνεται αρκετά ενώ στην ουρά αναμένουν ακόμα και ασθενείς ή ηλικιωμένοι.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο thebest.gr:

«Εάν δε, βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να μην έχεις μαζί σου κάποιο από τα δικαιολογητικά το μαρτύριο επαναλαμβάνεται. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού θα πρέπει άμεσα να δοθούν περισσότερες θέσεις εργασίας, για την υποβολή δικαιολογητικών, καθώς όπως ανέφεραν οι ανώτεροι υπάρχουν οι υπάλληλοι, αλλά δεν υπάρχει ο χώρος.

Μια λύση θα ήταν και η εγκατάσταση ενός ηλεκτρονικού συστήματος απόδοσης προτεραιότητας καθώς και η διάθεση 2-3 υπαλλήλων για την βοήθεια συμπλήρωσης και πρωτοκόλλησης των απαιτούμενων αιτήσεων.

Ίσως θα πρέπει να βρεθεί και άλλος χώρος προκειμένου να χωρέσουν όλοι οι αιτούντες της Αχαΐας.»
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ