2017-02-04 13:05:05
Φωτογραφία για Υπ.Υγείας: Θα στείλουμε άμεσα ασθενοφόρο στην Κάσο! Η ντροπιαστική παραδοχή για το σαράβαλο όχημα
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Health Report

Επιβεβαιώνει τελικώς τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για το απίστευτο ασθενοφόρο σαράβαλο της Κάσου, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ένα ασθενοφόρο που προκαλεί τουλάχιστον αισθήματα ντροπής τη στιγμή μάλιστα που το υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως το ΕΣΥ μπαίνει σε…νέα εποχή. Διαβάστε ΕΔΩ και δείτε τις σχετικές ΦΩΤΟ: «Το ΕΣΥ σε τρεις ΦΩΤΟ! Το μήνυμα ΠΟΕΔΗΝ στον Π.Πολάκη»

Και το ζήτημα βέβαια είναι ότι οι αρμόδιοι υπουργοί (Ξανθός- Πολάκης) επιμένουν πως έχουν βελιτώσει άρδην τα νοσοκομεία και το σύστημα, επιχειρώντας φυσικά να αποκρύψουν τι πραγματικά συμβάνει, όχι τώρα αλλά εδώ και χρόνια. 

Όμως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας υποχρεώθηκε, ουσιαστικά για πρώτη φορά, να παραδεχτεί πως οι καταγγελίες των εργαζομένων στο ΕΣΥ (ΠΟΕΔΗΝ), έχουν βάση. Με ανακοίνωση που διανεμήθηκε από το υπουργείο Υγείας και φέρει την υπογραφή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (2η ΥΠΕ), επισημαίνεται ότι:


1. Έχει ήδη ζητηθεί έγκριση σκοπιμότητας από το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να ενταχθεί στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου η προμήθεια-αγορά καινούργιου ασθενοφόρου για το Π.Π.Ι. Κάσου.

2. Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. Καρπάθου, δεσμεύτηκε ότι έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, θα έχει στείλει ένα από τα ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας στην Κάσο.

3. Δρομολογείται από το ΕΚΑΒ η αποστολή ασθενοφόρου στο νησί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Πάντως η ντροπιαστική φωτογραφία με το …τριτοκοσμικό ασθενοφόρο, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου εκθέτοντας τουλάχιστον τους αρμόδιους, οι οποίοι υποστηρίζουν πως τα πάντα …έχουν αλλάξει στο δημόσιο σύστημα Υγείας.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ