2017-02-07 00:05:03
Φωτογραφία για ΠΑΣΙΠΑΑ: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ KΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ) - ΕΣΥ» 

Αποφ. ΕΔ: 538/2014 Αθήνα 6-2-2017

e-mail: [email protected] Αρ. Πρωτ. 3/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι,

Καθώς παρακολουθούμε το ξεκαθάρισμα του τοπίου στην ΠΦΥ και τις ευρύτερες μεταρρυθμίσεις με τις όποιες συνέπειες έχουν στην Υγεία, ο Σύλλογος μας συγκαλεί την Τακτική Γενική του Συνέλευση για το 2017. Τα μέλη μας καλούνται να προσέλθουν μαχητικά, με προτάσεις και όρεξη για προσφορά. Το Σωματείο οφείλει να παγιώσει τη θέση του και να αυξήσει τις τάξεις των υποστηρικτών του. Οι καταστατικές αλλαγές που συζητήθηκαν πέρυσι και κάποιες που πλέον έγιναν αναγκαίες απαιτούν την υλική αυτονομία μας που θα εξαρτηθεί απόλυτα από τον αριθμό των μελών και την συμμετοχή τους. Σκοπεύουμε να συζητήσουμε την παρακράτηση μηνιαίας συνδρομής 5 ευρώ όπως αποφασίστηκε από τη ΓΣ του 2015 στις οικίες ΥΠΕ, για το σκοπό αυτό απαιτείται η φυσική παρουσία των νέων και παλαιών μελών και η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.


Τα φλέγοντα θέματα του κλάδου θα συζητηθούν στις 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Airotel Στράτος Βασιλικός Μιχαλακοπούλου 114 και προσκαλέσαμε εκπροσώπους κομμάτων και του ΥΥ που θα παρουσιάσουν τα προγράμματα για την ΠΦΥ. Προσδοκούμε τη μαζική σας συμμετοχή για να περιφρουρήσουμε και να εξασφαλίσουμε μια ομαλή και δημιουργική Γενική Συνέλευση. Θα εκδοθούν ψηφίσματα με προτάσεις προς την πολιτική ηγεσία του ΥΥ και των ΥΠΕ, μετά από διεξοδική συζήτηση και θα επαναδραστηριοποιηθούν οι ομάδες εργασίας. Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει θέματα προσλήψεων επικουρικών και αορίστου χρόνου ιατρών και νοσηλευτικού παραϊατρικού προσωπικού, αναγνώρισης προϋπηρεσίας ειδικών κατηγοριών όπως ιατροί με τίτλο γενικού ιατρού, εκκρεμότητες σε πληρωμές οφειλών και σφάλματα στην κατάταξη από τις ΥΠΕ. Ελπίζουμε να υπάρξει εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα Χάρτη Υγείας, Δέσμης ασφαλιστικών παροχών, Οργανογράμματος ΠΕΔΥ, Ωραρίου και υπερωριακής απασχόλησης, των αποσπάσεων, μετακινήσεων και τοποθέτησης σε οργανικές θέσεις στα Νοσοκομεία, ιατρών του ΠΕΔΥ όπου αυτό είναι ωφέλιμο και αποδεκτό από τον ενδιαφερόμενο. Προτάσεις για θέματα προς συζήτηση που αφορούν στη ΠΦΥ μπορούν να γίνουν γραπτώς . 

Προσδοκούμε τη μαζική σας Συμμετοχή και ελπίζουμε να διαδώσετε σε όλους τους συναδέλφους ΠΑΑ την πρόσκληση αυτή για να δηλώσουμε πανστρατιά στις διεκδικήσεις μας. Όπου και αν ανήκουν συλλογικά ακόμα και αν είναι σε Κ.Υ., Μ.Υ. ή επικουρικοί οι ΠΑΑ ιατροί στο ΠΕΔΥ όλης της χώρας έχουν «στέγη και γνήσια έκφραση» στον ΠΑΣΙΠΑΑ

Σας περιμένουμε στις 11 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο για να διανέμουμε ενημερωτικό υλικό, αιτήσεις εγγραφής και συνδρομής, για κατανομή αρμοδιοτήτων και ενημέρωση του μητρώου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, που είναι δύσκολο να επιτευχθεί στην πρώτη σύγκλιση, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου με απαρτία το 1/5 των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Παπαλέτσος Γιάννης Γώγου Μαίρη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6977237383
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ