2017-02-09 20:00:10
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ ξέχασε τα γκολ στην Αθήνα
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και τα πολλά γκολ, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Πλατανιά και έτσι η πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας θα παιχτεί στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ. Κακό το ματς στα Περιβόλια με λίγες φάσεις, πολλά λάθη, συνεχή σφυρίγματα του διαιτητή Μπλάνα και εντυπωσιακή παρουσία από τους οπαδούς της Ενωσης! Στο 25ο λεπτό η ΑΕΚ απείλησε με σουτ του Μπακασέτα, το οποίο κόντραρε στον Μουνάφο και δεν κατέληξε στην εστία του Πλατανιά.

Η πιο δύσκολη φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 43ο λεπτό, όταν ο Κόκκαλης βγήκε και έδιωξε με το χέρι μια βαθιά μπαλιά, με την φάση να είναι αμφισβητούμενη για το εάν ο τερματοφύλακας του Πλατανιά ήταν εντός ή εκτός περιοχής. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ κέρδισε ένα φάουλ, ο Μάνταλος το εκτέλεσε, αλλά ο Κοκκαλάς έστω και με δυσκολία έδιωξε την μπάλα από την περιοχή του. Στο 49ο λεπτό ο Μάνταλος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ με τον Κοκκάλα να διώχνει, ενώ στο 54᾽ ήρθε η σειρά του Ανέστη, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά ένα σουτ του Γιουρέντε
. Στο 69ο λεπτό ο Γιακουμάκης έπιασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 71ο λεπτό η ΑΕΚ είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Αραούχο πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Κοκκάλας έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του. Στο 73ο λεπτό, ο Γιακουμάκης έπιασε ξανά ένα σουτ, αλλά ο Ανέστης έδιωξε την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκάλο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Κοκκάλα να μπλοκάρει ξανά. Στο 87ο λεπτό ο Αποστολόπουλος έπιασε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ, το οποίο δεν ήρθε και έτσι θα λύσουν τις... διαφορές τους στο ΟΑΚΑ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ