2012-05-20 18:26:29
Φωτογραφία για DO YOU HAVE SOMETHING FOR ME PLEASE?
Η βρετανική Daily Mail σήμερα δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής της έκδοσης άρθρο με τίτλο "Πώς η οικονομική κρίση οδήγησε τους Έλληνες της μεσαίας τάξης να στέκονται στην ουρά για συσσίτιο".

Το άρθρο έχει μια φωτογραφία μιας καλοντυμένης κυρίας η οποία περιμένει υπομονετικά στην ουρά του συσσιτίου για ένα πιάτο φαγητό.Το Το καλό site «Σοχασμός-Πολιτική» προσεγγίζει την συμπεριφορά της λεγόμενης ελληνικής αστικής τάξης:

«Εδώ η ελληνική αστική τάξη έχει την παγκόσμια πρωτιά. Δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται αδιαμαρτύρητα το μνημόνιο που οδηγεί στην πείνα και την εξαθλίωση την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, προκειμένου να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερα προνόμια. Η ελληνική αστική τάξη δεν καταλαβαίνει ότι έχει αρχίσει να σκάβει τον τάφο της!»

Καθώς φαίνεται, όμως, τα περιθώρια και οι φρούδες ελπίδες για ανάκαμψη της ελληνικής αστικής τάξης πήγαν περίπατο. Η καλοντυμένη κυρία και ο καλοντυμένος κύριος της φωτογραφίας δύσκολα θα συνεχίσουν να δέχονται αδιαμαρτύρητα το μνημόνιο... Οπότε δραματικές προβλέπονται στο εγγύς μέλλον οι αλλαγές στο χώρο των πολιτικών κομμάτων!
HarryKlynn
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ