2012-05-21 16:06:04
Φωτογραφία για Οι πρώτες αντιδράσεις των υποψηφίων της Μαγνησίας βγαίνοντας από τα εξεταστικά κέντρα
Άνοιξε σήμερα η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων με 110.00 περίπου υποψηφίους στην Ελλάδα να ρίχνονται στη μάχη για μια θέση στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας.

Συγκεκριμένα στην Μαγνησία στη μάχη ρίχτηκαν από το πρωί 2030 υποψήφιοι, που όπως και όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι ανά την Ελλάδα έτσι και αυτοί εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι έκαναν λόγο για θέματα που ήταν μέσα στην ύλη τους, ενώ σημείωσαν πως όλες οι ερωτήσεις ήταν ορθά διατυπωμένες.

Βατό επίσης χαρακτηρίστηκε το θέμα της έκθεσης, ενώ δυσκολίες συνάντησαν στην κατανόηση του κειμένου που τους δόθηκε, το όποιο και χαρακτήρισαν δύσκολο έως και αρκετά δύσκολο, δυσνόητο και μη αναμμένο, γεγονός που τους δημιούργησε προβλήματα στην περίληψη που τους ζητήθηκε να κάνουν.

Αύριο, Τρίτη 22 Μαίου, στη μάχη των Πανελλαδικών ρίχνονται οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων, που επίσης θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, ενώ οι μαθητές των Γενικών Λυκείων θα βρεθούν ξανά στα εξεταστικά κέντρα την Τετάρτη, δίνοντας εξετάσεις σε ένα από τα μαθήματα γενικής παιδείας της επιλογής τους.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ