2017-05-11 08:45:19
Φωτογραφία για ''Μια άστεγη χακί περιζήτητη νύφη''
Στο ρόλο της περιζήτητης νύφης έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα όπως μαθαίνουμε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ). 

Από τις πρώτες στην Ελλάδα στο ''χακί'' συνδικαλιστικό χώρο με δυναμική τόσο σε μέλη καθώς και σε ουσιαστικές παρεμβάσεις σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των στελεχών, η ΕΣΠΕΘ τείνει να  γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στις δύο Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Στρατιωτικών.

Μακριά από διχαστικές συμπεριφορές και χωρίς να έχει πάρει θέση, η ΕΣΠΕΘ ''πολιορκείται'' όπως έχουμε ενημερωθεί στο kranosgr, τόσο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) όσο και από την νεοσύστατη Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), για το ποια από τις δύο ομοσπονδίες θα διαλέξει για να συμπορευτεί μαζί της.

Μέχρι στιγμής κρατάει στάση αναμονής, αλλά της αρέσουν και τα ''τσιλιμπουρδίσματα'' αφού μπορεί να δηλώνει ότι ανήκει στην ΠΟΕΣ αλλά κλείνει το μάτι και στην ΠΟΜΕΝΣ. 


Πάντως όπως δηλώνουν επίσημα τα μέλη της ΕΣΠΕΘ στο kranosgr, αυτή την περίοδο έχουν επικεντρωθεί σε δύο σημαντικούς στόχους που είναι η δυναμική συνέχιση των παρεμβάσεων υπέρ των στελεχών τόσο του Προέδρου Υπολοχαγού Στέφανου Κουκουράβα καθώς και του επίτιμου Προέδρου Λοχαγού Οικονομικού ε.α Ηλία Νατσιούλα, καθώς και η διεκδίκηση τους από τον Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη των κλειδιών του σπιτιού τους που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ένα γραφείο στην 1η Στρατιά όπως ο νόμος ορίζει. 

Επειδή λοιπόν ''άστεγη νύφη'' δεν μπορεί να υπάρξει και προκειμένου να μην χαλάσει το οποιοδήποτε συνδικαλιστικό ''παντρολόγημα''  ας φροντίσει ο Στρατηγός Ζερβάκης να δώσει σύντομα τα κλειδιά του γραφείου για να ξεκινήσουν να δέχονται επισκέψεις οι οποίες σημειωτέον θα είναι και πολλές και σημαντικές!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ