2017-05-27 13:45:05
Φωτογραφία για Σφάξε με Χασάν μου, ν΄ αγιάσω...


Η γηραιά πόρνη που ονομάζεται Ευρώπη, έχει να πάθει πολλά μάντσεστερ ακόμα.

Να σκεφτείς μόνον, ότι το τελευταίο ανδρείκελο των νεοταξιτών μηχανικών ελέγχου του νου, που κατασκευάστηκε και προγραμματίστηκε για να γίνει πρόεδρας της Γαλλίας, είχε βγει προτού από τις εκλογές και ξεκαθάρισε το ζήτημα - Οι Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να μάθουν να ζουν με την τρομοκρατία...

Πράγμα που σημαίνει ότι όσο και να σας σφάζουνε, όσο και να σας καίνε, όσο και να σας ξεκωλιάζουνε κι εσάς και τα παιδιά σας, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...

Θα μάθετε να ζείτε με τους ισλαμοσφαγείς σας, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Γι αυτό χαλαρώστε και απολαύστε το.

Με απλά λόγια: σφάξε με Χασάν μου ν' αγιάσω...

Αει, μωρή αλληλέγγυα Ευρώπη...

Ούτε για τα παιδιά σου δεν είσαι ικανή πλέον να σηκώσεις όπλο και να πολεμήσεις.

Ίσα-ίσα που όσο περισσότερο ξεφτιλίζεσαι, τόσο πιο πολύ σ' αρέσει...


Ένα-δύο τρία... πολλά μάντσεστερ, λοιπόν!

Σου αξίζουν Σφαγή στο Μάντσεστερ, είπατε; Και μάλιστα με πρώτους στόχους μικρά παιδιά;

Ποια σφαγή;

Και ποια παιδιά;

Γιατί εγώ βλέπω κι ακούω τις κυρίες και των δύο φύλων, να ωρύονται επειδή τολμάμε να αποκαλούμε τους ισλαμοσφαγείς, ισλαμοσφαγείς!

Εδώ για να καταλάβετε το μέγεθος της ευρωπουτανιάς που τους βαράει, εξαφανίσανε ακόμα και τη φωτογραφία της μικρής Κύπριας, που σφαγιάστηκε στη συναυλία!

Για να μην επηρεαστούν φαίνεται συναισθηματικά οι ευρωμάζες και αντιληφθούν, έστω και πολύ αργά, το μέγεθος της ισλαμικής βαρβαρότητας.

Και φυσικά καμία σύγκριση με τον ντόρο που είχε ξεσηκωθεί από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με κείνη την άλλη φωτογραφία, του μικρού λαθρομετανάστη, που είχε ξεβραστεί νεκρός στις ελληνικές ακτές.

Για τον μικρό μουσουλμάνο που είχε πνιγεί στο Αιγαίο, πηγε το δάκρυ κορόμηλο. Για τη μικρή Κύπρια, που την σφαγίασαν οι τζιχαντιστές, δεν βρίσκεις ουτε τη φωτό της, στο διαδίκτυο!

Οι αλληλέγγυοι φαίνεται, μπορούν να βλέπουν μόνο τη μία όψη της αγριότητας.

Την άλλη προφανώς δεν ειναι ικανοί να τη δουν, επειδή την κουβαλάνε μέσα τους...

Και σας το λέω να το ξέρετε...

Όλα αυτά που τσαμπουνάνε οι πασης φυσεως μεταναστολάγνοι, περί ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, είναι απλως το άλλοθι τους, για την ωμή βία που κλείνουν στις ψυχές τους.

Οι πιο ύπουλοι σφαγείς της Ευρώπης, οι πιο σιχαμεροί, οι πιο πρόστυχοι, οι πιο αηδιαστικοί, είναι ακριβώς οι αλληλέγγυοι, οι ισλαμολάγνοι, οι μεταναστολάγνοι και όλος αυτός ο συρφετός από άρρωστα και ανικανοποίητα πλάσματα, που επενδύουν τη λίμπιντο τους, στην εξωτικότητα και στη μπρουταλιτέ του λαθρομετανάστη, προσπαθώντας ματαίως να επικαλύψουν τα προσωπικά οικογενειακά, σεξουαλικά και υπαρξιακά τους αδιέξοδα.

Χωρίς αυτούς, δεν θα υπηρχαν ουτε θεατρα μπατακλαν, ουτε μανσεστερ.

Οι φονιάδες του ΙΣΙΣ, είναι απλώς οι φανεροι εχθροί της Ευρώπης.

Μας πολεμάνε στα ίσια και δεν διστάζουν να μας δείξουν τα πρόσωπα τους.

Οι αλληλέγγυοι και οσοι τους ανεχονται, είναι όμως η αφανής και υπόγεια γάγγραινα που κατατρώγει το σώμα της Ευρώπης.

Αν είναι να αρχίσουμε κάποτε τον πολεμο, για τις ίδιες μας τις ζωές, εμείς οι Ευρωπαίοι, δεν πρεπει να αρχίσουμε απο τους ισλαμιστές.

Θα πρεπει να αρχίσουμε ακριβως απο τους αλληλέγγυους...

Αποφασισμένοι να εξοντώσουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό οριστικά, οι νεοταξιτες μηχανικοί ελέγχου του νου, δεν πρόκειται να αλλάξουν ρότα, ακόμα και αν οι ισλαμιστές βγουνε μαζικά με τα καλάσνικοφ και πυροβολούν κατα βούλησιν ότι είναι λευκό και κινείται...

Εκείνο που τους ενδιαφέρει είναι να εμφυτεύουν στα μυαλά των ερυωμαζάνθρωπων, την προπαγάνδα τους, η οποία  ελίσσεται σαν σμέρνα, παραλλάσσοντας χρώματα και επιχειρήματα, μετά από κάθε σφαγή.

Παλιότερα ας πούμε, είχαν εφεύρει το σόφισμα των σταυροφοριών, αποενοχοποιώντας το ισλαμ για τις σφαγές του, επειδή, παραδειγματος χαριν,  ο Γοδφρείδος ντε Μπουγιόν, είχε κόψει, το αυτί ενος μουσουλμάνου, καποτε στον 12ο αιωνα!

Ακόμα πιο παλιά είχαν κατασκευάσει το ενοχικό συνδρομο του σκλαβοπαζαρου, κατηγορωντας συλληβδην τους δυτικους. οτι καλα τους καμουν οι μουσουλμανοι, αφου επι αιωνες τους ειχανε για δουλους!

Τωρα έχουν εφεύρει ένα καινούριο σόφισμα.

Δεν κανει λένε να κατηγορούμε το Ισλαμ για τρομοκρατία, εφόσον τρομοκρατία είχαμε και πολύ πιο παλιά στην Ευρώπη, ίπως λόγου χαρον, τον ΙΡΑ, τους Βασκους, τη 17 Νοεμβρη, τη Μπααντερ Μαϊνχοφ κ.ο.κ.

Ε, όπως μαθαμε να ζουμε με δαυτους, ετσι πρεπει να μαθουμε να ζουμε και με τους ισλαμιστες.

Ποιο μαντσεστερ λοιπον και ποιο θεατρο μπατακλαν;

Αφου φαγατε στη μαπα εναν Κουφοντινα, φατε τωρα και εναν Αχμετ και ξανανοιξτε τα ποδια!

Τωρα θα μου πεις υπαρχουν ανθρωποι τοσο πολυ ηλιθιοι, ωστε να πειθονται απο τετοιες προπαγανδοχοντραδες;

Αν υπαρχουν, λεει;

Πηγαιντε σε ενα οποιοδηποτε ελληνοφωνο σχολειο και ρωτηστε τους εκπαιδευτικους...

Οι 9 στους 10, θα σας επαναλαβουν αυτολεξει τις φράσεις, που τους εχουν εμφυτεψει οι εγχωριοι μηχανικοι ελεγχου του νου.

- Παντα ειχαμε τρομοκρατια στην Ευρωπη, Τωρα μας πειραξε;

Στη θλιβερη καθημερινοτητα της μεσης Ευρωκυρίας [και των δυο φυλων], το βασικο παραπονο κατα των ισλαμιστων, ειναι οτι πλεον εχουν χορτασει σεξουαλικα και δεν πηδανε αδιακριτως, οποιον λευκο κωλο βρουνε μπροστα τους....

Ποια μανσεστερ λοιπον και ποιες ισλαμοσφαγες;

Ναι-ναι, μην σας καμει διολου εντυπωση.

Το ποπολο ειναι ετοιμο να πιστεψει οτι η ενοπλη δραση της 17 Νοεμβρη για παραδειγμα, ειναι το αντιστοιχο του ιερού πολέμου του Ισλαμ, κατα της Ευρωπης!

Τρομοκρατία η μία, τρομοκρατία κι η άλλη. Οπότε ποιος ο λόγος να κατηγορούμε ειδικά το ισλάμ;

Ιδού η λούμπεν επιχειρηματολογία της Νέας Ταξεως, προκειμενου να δικιολογησει τα αδικιολογητα...

Κι ερχομαι τωρα εγω και ερωτω...

Για στασου κυρα μου...

Ασφαλως και ειχαμε τρομοκρατία στην Ευρωπη στο παρελθον και μπορει να εχουμε και στο μελλον. Ωστοσο τι δουλεια εχει η Μπααντερ - Μαϊνχοφ με τον Χασαν και τον Γιουσουφ;

Οι πρωτοι ησαν ενοπλοι εξεγερμενοι, που στρεφονταν εναντιον του ευρωκαπιταλισμού, προσπαθωντας να τον ανατρεψουν με την ενοπλη δραση τους.

Οι ερυθρες ταξιαρχιες παραδειγματος χαριν ηταν μια οργανωση ξεκαθαρα πολιτικης ενοπλης δρασης.

Στοχευαν αυστηρα πολτικους στοχους [δικαστες, πολιτικους, δημοσιογραφους κ.λπ.] και ποτε αθωους πολιτες.

Κι αν ποτε ειχαν ξαστοχησει και υπηρχαν ασχετοι ενθρωποι νεκροι, αναλαμβαναν την ευθυνη τους [οπως η 17η Νοεμβρη με τον ατυχο Αξαρλιαν]

Απο που κι ως που συγκρινεις κυρια μου, την ενοπλη δραση αυτων των εξεγερμενων, με τις σφαγες των ισλαμιστων, που χτυπανε στο ψαχνο οποιον να 'ναι, ακομα και παιδια;

Αλλα και τον ΙΡΑ να μου βανεις μεσα, που πραγματι χτυπαγε αθωους παλιτες, θα πρεπει να συνυπολογισεις οτι στοχευε αποκλειστικα Εγγλεζους και οχι γενικως Ευρωπαιους.

Τι σχεση λοιπον εχουν οι ενοπλοι εξεγερμενοι της ευρωπαϊκης "τρομοκρατίας", με τους φονταμενταλιστες του Ισλαμ;

Οι τζιχαντιστες κυρια μου, μισουν την Ευρωπη [και τον λευκο ανθρωπο εν γενει] και επιτιθενται εναντιον οποιουδηποτε στοχου, μηδε εξαιρουμενων των παιδιων.

Και το κυριοτερο, δεν επιδιωκουν να γκρεμισουν εναν σαπιο καθεστως, για να χτισουν στη θεση του μια καλυτερη Ευρωπη.

Επδιωκουν απλως να καταχτησουν την Ευρωπη και να σβησουν απο την ιστορια και τους Ευρωπαίους και τον πολιτισμο τους.

Καταλαβες τωρα κυρια μου, ποσο ηλιθιο ειναι να πεφτεις στην παγιδα της νεοταξικης προπαγανδας και να μου ισοζυγιαζεις τον Αντρεα Μπααντερ με τους αλλαχουακμπαριστες;

Διότι αν το παιδάκι σου λόγου χάριν βρίσκονταν κάποια στιγμή, φάτσα με φάτσα με την Ουλρικε Μαϊνχοφ ή με τον Αλεξανδρο Γιωτοπουλο, δεν θα κινδυνευε ουτε τριχα της κεφαλης του.

Βαρδα μονον μην βρεθει το δικο σου βλασταρι, απεναντι σε κανενα ξαναμενο μωαμεθανο, οταν θα χυμαει με τις μπομπες, για να εξασφαλισει θεση στον παραδεισο με τα ουρι.

Τοτε κυρα μου θα καταλαβεις ποσο βαθια σου εχουνε σαπισει τον εγκεφαλο...

Μονο που τοτε θα ειναι πολυ αργα. Και για το παιδακι σου και για σενα και για την Ευρωπη...
panusis thesecretrealtruth
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ