2012-05-22 21:16:23
Φωτογραφία για Οι... ανοιχτοί λογαριασμοί του Button
Αισιόδοξος ενόψει του Grand Prix του Monaco εμφανίζεται ο Jenson Button, παρότι όπως λέει και ο ίδιος το μονοθέσιο της McLaren δεν βολεύεται στη στενή διαδρομή του Πριγκιπάτου.

Ο 32χρονος Βρετανός πιλότος της McLaren έχει νικήσει μια φορά στο Πριγκιπάτο, το 2009, τη χρονιά δηλαδή που στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Brawn GP. Πέρσι, είχε ξεκινήσει από τη 2η θέση, αλλά τερμάτισε 3ος.

«Θυμάμαι πέρυσι ότι είχα ένα φανταστικό μονοθέσιο και ένιωθα σίγουρος ότι μπορώ να διεκδικήσω τη νίκη. Όμως διάφορες καταστάσεις δεν μου το επέτρεψαν και επιστρέφω στο Monte Carlo έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς», δήλωσε ο Button και πρόσθεσε: «Φέτος θα έχουμε για πρώτη φορά την πολύ μαλακή γόμα της Pirelli κάτι το οποίο θα έχει ενδιαφέρον. Και παρά το γεγονός ότι το μονοθέσιό μας δεν βολεύεται στους στενούς δρόμους, είμαι αισιόδοξος ότι θα λύσουμε τα προβλήματα ισορροπίας που επηρέασαν τους δύο προηγούμενους αγώνες. Θα είναι ένα φανταστικό 3ήμερο».

Aξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η McLaren είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στο Πριγκιπάτο έχοντας σημειώσει 15 νίκες. H τελευταία ήταν αυτή που πέτυχε το 2008 ο Lewis Hamilton.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ