2017-10-11 11:34:07
Φωτογραφία για Κυθήρων Σεραφείμ: ''Ο Θεός ευλογεί μόνο την έννομη συζυγία''
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ, ο οποίος χοροστάτησε στο μυστήριο του Γάμου του Δημάρχου Κυθήρων Στράτου Χαρχαλάκη και της Αγγελικής Σγούρου που τελέστηκε την στον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης περιοχής Κυθηρίων Αλίμου.

Στο μυστήριο συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ν. Σμύρνης Συμεών και Παροναξίας Καλλίνικος.

Απευθυνόμενος στους νεόνυμφους ο Μητρ. Κυθήρων εκθείασε τα αγαθά της "εννόμου συζυγίας" στέλνοντας σαφές μήνυμα σχετικά με τα τεκταινόμενα με το νομοσχέδιο για τη δυνατότητα επιλογής φύλου.

Παραίνεσε τους νεόνυμφους να τηρούν το Λόγο του Θεού και να έχουν στο νου τους ότι σκοπός της ένωσης ενός άνδρα και μίας γυναίκας είναι σύμφωνα με την ευχή της Εκκλησίας "ἡ ἔννομος συζυγία καὶ ἡ ἐξ αὐτῆς παιδοποιΐα".

Στο μυστήριο παραβρέθηκε η σύζυγος της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κα. Σίσσυ Παυλοπούλου καθώς κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γιος της Βασίλης Παυλόπουλος με τη σύζυγό του Τζίνα.


Το "παρών" έδωσαν οι Βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας, Γιάννης Βρούτσης και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο τ. Διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος, Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και πολύς κόσμος.

Ο Σεβ. Κυθήρων - όπως και πολλοί Ιεράρχες - δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος με όσα αφορούν τα ζητήματα ταυτότητας του φύλου με αφορμή τόσο το τελευταίο νομοσχέδιο όσο και τις "έμφυλες ταυτότητες" στα σχολεία, γεγονός το οποίο τελευταία εκφράζει με πολύ αγωνία καθώς τα ζητήματα αυτά έχουν δυστυχώς αναχθεί σε προτεραιότητα των κυβερνώντων τη στιγμή που οι πραγματικές προτεραιότητες όφειλαν να είναι διαφορετικές.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ