2012-05-24 21:19:57
Φωτογραφία για Τα φλας στη Nicole Kidman και τον Matthew McConaughey
Η βραβευμένη με Όσκαρ Nicole Kidman... και ο γοητευτικός σταρ Matthew McConaughey βρίσκονται στις Κάννες, όπου και παρουσίασαν τη νέα τους ταινία, που φέρει τον τίτλο The Paperboy.

H ταινία, που σκηνοθέτησε ο Lee Daniels, προβάλλεται στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ των Καννών, και σε αυτήν οι Kidman και McConaughey συμπρωταγωνιστούν με τους Zac Efron και John Cusack. Το φιλμ επικεντρώνεται σε έναν ρεπόρτερ, που επιστρέφει στη γενέτειρα του για να ερευνήσει την υπόθεση θανάτου ενός κατάδικου.

Στην παρουσίαση της ταινίας στις Κάννες το παρών δίνουν οι τέσσερις πρωταγωνιστές, ο σκηνοθέτης της Lee Daniels, αλλά και η Macy Grey, της οποίας η φωνή ακούγεται στην αφήγηση του έργου.

Η Nicole Kidman, ανανεωμένη και χαμογελαστή, μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων στην καθιερωμένη φωτογράφιση πριν από τη συνέντευξη Τύπου. Φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα, με ένα μικρό σκίσιμο στο πόδι, η Kidman πόζαρε για τους φωτογράφους μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της. Κομψοί, όπως πάντα, εμφανίστηκαν στην φωτογράφιση και ο Cusack, Efron και McConaughey.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ