2017-11-09 18:56:48
Φωτογραφία για Το ''χακί jumbo'' της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ
Του Ηλία Προύφα

Το γνωστό πολυκατάστημα jumbo που κάθε χρόνο πρώτο στολίζεται και μας φέρνει νωρίς τα Χριστούγεννα με τις μοναδικές συμφέρουσες εορταστικές προσφορές του πάει να ''μοιάσει'' στρατιωτικό πρατήριο της Κεντρικής Μακεδονίας αποκτώντας τον τίτλο του ''χακί jumbo''.

Αναφερόμαστε στο στρατιωτικό πρατήριο της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' του Κιλκίς, που πρώτο από τα στρατιωτικά καταστήματα, έχει ήδη μπει στους ρυθμούς των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στους ανακαινισμένους χώρους τόσο των κεντρικών εγκαταστάσεων όσο και του παραρτήματος εντός της ΛΑΦ της πόλης, οι προσφορές που ξεκίνησαν δίνουν και παίρνουν. 

Με πλούσιο εμπόρευμα σε όλα τα είδη σπιτιού, ένδυσης, υπόδησης, αυτοκινήτου και με πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές, το στρατιωτικό πρατήριο του Κιλκίς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των δικαιούχων πελατών που καθημερινά το επισκέπτονται από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς.

Κινούμενοι πάντα εντός των στρατιωτικών κανονισμών και με βασικό κριτήριο την ικανοποίηση του πελάτη, η διοίκηση και το προσωπικό του πρατηρίου ετοιμάζεται για μεγάλες εκπτωτικές εκπλήξεις μέχρι τις γιορτές που σίγουρα θα συναρπάσουν!!!
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ