2017-11-26 07:30:18
Φωτογραφία για Μύθοι για τους κοιλιακούς
Τώρα που αρχίσαμε να φοράμε λίγα ρουχαλάκια παραπάνω, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για κοιλιακούς -για να τους έχουμε έτοιμους όταν θα έρθει ο καιρός να τα ξαναβγάλουμε. Όλοι ονειρευόμαστε ένα σφιχτό και «χτισμένο» σώμα και γι αυτό έχουν δημιουργηθεί εκατομμύρια μύθοι γύρω από αυτό το όνειρο.

Κοιλιακοί και ασκήσεις, μύθοι και αλήθειες:

Μύθος: Θες γραμμωμένους κοιλιακούς, κάνε ροκανίσματα, μόνο!

Αλήθεια: Καλά τα ροκανίσματα, αλλά αν υπάρχει αρκετό λίπος στη κοιλιά, καμία άσκηση κοιλιακών δε θα σώσει τη κατάσταση. Στο πρόγραμμα πρέπει να μπουν ασκήσεις cardio, άφθονο διάδρομο, ελλειπτικό, ποδήλατο και ό,τι άλλο μπορεί να βοηθήσει να καούν πολλές θερμίδες

Μύθος: Κάνε εξαντλητική δίαιτα και θα «χτίσεις» σώμα.

Αλήθεια: Όσο και να πεινάσεις το λίπος δεν πρόκειται να εξαφανιστεί. Το μόνο που θα γίνει είναι να εξαντληθεί ο οργανισμός, να χαθεί μυϊκή μάζα, το σώμα να αποθηκεύει λίπος και να επιβραδυνθεί ο μεταβολισμός. Ο πιο σωστός δρόμος για να «χτίσεις» σώμα είναι ο δύσκολος. Τακτικά υγιεινά γεύματα γεμάτα με βιταμίνες, μέταλλα και φυσικά άπαχη πρωτεΐνη!

Μύθος: Όσες πιο πολλές επαναλήψεις τόσο πιο καλό αποτέλεσμα.

Αλήθεια: Όσες φορές και να κάνεις μία άσκηση αν δεν την κάνεις σωστά αποτέλεσμα δεν θα δεις! Προτιμήσε να κάνεις λιγότερες επαναλήψεις και να τις κάνεις όλες σωστά!

 Πηγή

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ