2018-02-03 09:51:13
Φωτογραφία για Άσπρες τρίχες: Ευχή ή κατάρα;
Είναι λίγες οι γυναίκες οι οποίες αντιδρούν νηφάλια βλέποντας τις πρώτες άσπρες τρίχες να εμφανίζονται στα μαλλιά τους. Υπάρχουν όμως κάποιοι λόγοι να συμβιβαστείς με την ιδέα και να μη σε ενοχλεί ιδιαίτερα σε επίπεδο ψυχολογίας:

Μπορεί να είναι αντιαισθητικές, όμως κατά βάση οι άσπρες τρίχες είναι ευλογία. Είναι ευλογία ότι μεγαλώνεις και ωριμάζεις, τη στιγμή που σε κάποιους άλλους ανθρώπους δε δίνεται αυτό το προνόμιο από τη ζωή.

Είναι μια «ατέλεια» που καλύπτεται εύκολα με τις βαφές. Επειδή λοιπόν δεν μπορείς να βλέπεις τις άσπρες τρίχες, δίνεις λύση με τον εν λόγω διαδεδομένο τρόπο.

Αναλογίσου ότι καμία γυναίκα, κανένας άνθρωπος γενικά δεν είναι ευχαριστημένος με την εμφάνισή του.

Πάντα κάτι θα υπάρχει να χαλάει την ψυχολογία, ακόμα κι αν δεν είναι προφανές. Είναι αρετή να αποδεχθείς τον εαυτό σου ως έχει και να μη νιώθεις ανασφάλεια, όση δουλειά κι αν απαιτείται να κάνεις με τον εαυτό σου.

Να έχεις στο μυαλό σου ότι οι άσπρες τρίχες σου μπορεί να μη γίνονται αντιληπτές από τρίτους. Μη μας πεις ότι δε σε ανακουφίζει κάπως αυτή η διαπίστωση.

Αν κάθεσαι και χαλάς τη διάθεσή σου με κάτι τόσο ασήμαντο, είναι σα να μη συνειδητοποιείς πόσα δυνατά σημεία έχεις στην εμφάνισή σου, τα οποία είναι περισσότερα.

Τέλος, οι όποιες άσπρες τρίχες εμφανίστηκαν δε σε κάνουν λιγότερο όμορφη και σέξι. Να ξέρεις ότι αυτό το συμπέρασμα υπάρχει μόνο στο μυαλό σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ