2018-02-06 17:35:26
Φωτογραφία για Μπερλουσκόνι: Υπόσχομαι απέλαση 600.000 λαθρομεταναστών
Τις «600.000 απελάσεις» λαθρομεταναστών «που αποτελούν κοινωνική βόμβα έτοιμη να εκραγεί, γιατί είναι έτοιμοι να διαπράξουν αδικήματα», υποσχέθηκε  προεκλογικά ο ηγέτης της «Φόρτσα Ιτάλια» (Δεξιά) και πρώην πρωθυπουργός κ. Σίλβιο  Μπερλουσκόνι, στα 81 του.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η δέσμευση αυτή διατυπώθηκε αμέσως μετά  τη δολοφονική επίθεση στελέχους της ακροδεξιάς Λέγκας του Βορρά, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε πέντε άντρες και μία γυναίκα από την Αφρική, στη Ματσεράτα της κεντρικής Ιταλίας.

Ο δράστης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της κατέβηκε από το αυτοκίνητό του  τυλιγμένος με ιταλική σημαία, χαιρέτησε φασιστικά και κραύγασε  «Zήτω η Ιταλία!».

Ο κ. Μπερλουσκόνι είπε ακόμα:

(Σχολιάζοντας το περιστατικό στη Ματσεράτα): «Θεωρούμε απόλυτη προτεραιότητα να ξαναθέσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο»

«Όταν επανέλθουμε στην εξουσία, θα επενδύσουμε πολύ στην ασφάλεια, στον αστυνομικό της γειτονιάς και θα επανέλθει η επιχείρηση “ασφαλείς δρόμοι”, με όλους μας τους στρατιώτες στους δρόμους, στο πλάι των δυνάμεων της τάξης»


«Η Ιταλία, που σήμερα δε μετράει καθόλου ούτε στον κόσμο, ούτε στις Βρυξέλλες, θα αρχίσει και πάλι να είναι σημαντική, όπως τότε που κυβερνούσαμε εμείς».

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 4 του Μάρτη. Η τρικομματική συμμαχία της ιταλικής Δεξιάς (Φόρτσα Ιτάλια, Λέγκα του Βορρά και οι μεταφασίστες της Εθνικής Συμμαχίας) προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Πηγή: athensvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ