2018-02-07 21:21:17
Φωτογραφία για Σία Κοσιώνη για την αλλαγή ώρας στο δελτίο ειδήσεων: «Όλη η ομάδα κι εγώ προσωπικά…»
Με ένα μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook σχολίασε η Σία Κοσιώνη τις αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, στο πλαίσιο των οποίων το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αρχίζει πλέον ένα τέταρτο νωρίτερα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η anchorwoman καλησπερίζει το κοινό στις 19:45, ενώ το δελτίο ολοκληρώνεται στις 20:40 και δίνει την σκυτάλη στο Survivor.

«Πριν από ένα χρόνο πήραμε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσουμε στη ζώνη των οκτώ. Η απόφασή μας αυτή δικαιώθηκε πλήρως, καθώς, όχι μόνο μας ακολουθήσατε, αλλά το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ διεύρυνε κι άλλο το κοινό του βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο το αποτύπωμά του στην ενημέρωση», αναφέρει η Σία και συνεχίζει: «τώρα, το καθημερινό μας ραντεβού μετατοπίζεται κατά ένα τέταρτο. Στις 19:45 καθημερινά θα είμαστε εκεί, όπως μας ξέρετε και όπως μας θέλετε, ακόμη πιο κοντά σας, πάντα με οδηγό το θάρρος, την αλήθεια και την αγάπη μας στη δουλειά που κάνουμε. Όλη η ομάδα κι εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη, που για εμάς είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ