2018-02-08 01:54:02
Φωτογραφία για Βαγγέλης Περρής καταγγέλλει Αλαφούζο: Η εκπομπή Rodeo τελείωσε - Μας αντικαθιστά τούρκικο [Βίντεο]
Πώς αποχαιρέτισαν οι συντελεστές της εκπομπής του τηλεθεατές.

"Είναι ευαίσθητα τα θέματα, περιμένουμε να έχουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις κινήσεις μας" σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής μια ημέρα μετά την είδηση πως η εκπομπή Rodeo που παρουσιάζει με την Αθηναΐδα Νέγκα κόβεται από τον ΣΚΑΙ.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο παρουσιαστής παρουσιάστηκε επιφυλακτικός ως προς τις κινήσεις που θα ακολουθήσει, τόσο για την ενδεχόμενη μεταφορά της εκπομπής σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα, όσο και για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τον αιφνίδιο τέλος της από τον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε πως η απόφαση του σταθμού δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να αποχαιρετίσουν το κοινό, κάτι που έγινε στο τελευταίο καρέ της εκπομπής μέσα από μια κάρτα που έγραφε: "Το ταξίδι ξεκίνησε πριν ένα χρόνο. Ευχαριστούμε για την παρέα. Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η ομάδα του Rodeo σας χρωστάει πολλά!".


Νέγκα: Είμαι σοκαρισμένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε για το 'κοψιμο' του Rodeo

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha "Happy Day", μίλησε τηλεφωνικά η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία και δήλωσε έκπληκτη από την απόφαση του σταθμού να σταματήσει ξαφνικά την εκπομπή Rodeo που παρουσιάζει με τον Βαγγέλη Περρή.  "Νομίζω ότι το αντιδελτίο ήταν πάντα μια επιθυμία του ΣΚΑΙ, να υπάρχει στο πρόγραμμά του. Άλλαξε προσανατολισμό ξαφνικά. Από ενημερωτικό είχε έναν προσανατολισμό ακραία διαφορετικός" σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια.

"Ήμουν πάρα πολύ ταραγμένη και σοκαρισμένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε, με πήρε τηλέφωνο ο Βαγγέλης, όχι κάποιος από τον ΣΚΑΙ. Και μου έκανε εντύπωση ότι όταν γέννησα δεν με πήρε κανείς να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Με πήραν παλιοί μου εργοδότες" πρόσθεσε.

"Δεν με πήρε κανείς από τον ΣΚΑΙ να μου πει ξέρεις, αλλάζουμε προγραμματισμό, μη βιαστείς να έρθεις" είπε μεταξύ άλλων η Νέγκα, η οποία σημειωτέον επέστρεψε από την άδεια λοχεία, μόλις 11 μέρες μετά τον τοκετό για να αναλάβει καθήκοντα στην εκπομπή.

Η Αθηναϊς Νέγκα ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Ιnstagram, όπου όλοι μαζί τρώνε ένα γλυκό και λένε «κόψιμο», ενώ στη συνέχεια ανέβασε ο Βαγγέλης Περρής μία φωτογραφία όπου σχολίασε: «Γιορτάζουμε. Φέραμε τούρτα. Το μαχαίρι το έφεραν άλλοι!!»

Κοψιμοοο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις 6 Φεβ, 2018 στις 1:48 μμ PST
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ