2018-04-03 18:00:32
Φωτογραφία για Την εγγυητική των 3,5 εκ ευρώ του Βρυώνη διεκδικεί ο Φουρθιώτης
Πρόβλημα στον Φίλιππο Βρυώνη και στην τηλεοπτική άδεια που διεκδικεί ενδέχεται να προκαλέσει ο Μένιος Φουρθιώτης από τη στιγμή που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην ιδιοκτήτη του «Εψιλον».

Σημειώνεται ότι με εξώδικο ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στις αρχές του προηγούμενου μήνα ζητάει από τον Φίλιππο Βρυώνη 6 εκ. ευρώ… Ποσό που ο Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους επί των τηλεπωλήσεων και των συνολικών πωλήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον» για μια τετραετία.

Όπως είχε αναφερθεί και τότε το συγκεκριμένο εξώδικο είχε κοινοποιηθεί και στο ΕΣΡ που αυτό το διάστημα ελέγχει τους φακέλους των υποψηφίων για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών… μεταξύ των οποίων είναι και η εταιρία Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ που φέρεται να είναι συμφερόντων του Φιλιππου Βρυώνη.

Το νέο στοιχείο όμως που ακούγεται εσχάτως είναι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης – πιθανότατα με ασφαλιστικά μέτρα, ζητάει τη δέσμευση της εγγυητικής που έχει καταθέσει η εταιρία συμφερόντων Βρυώνη προκειμένου να της χορηγηθεί άδεια.


Σημειώνεται ότι η εγγυητική επιστολή που κατέθεσαν οι υποψήφιοι μαζί με το φάκελο ήταν ύψους 3,5 εκ ευρώ και επιπλέον 30.000 ευρώ παράβολο υπέρ του Δημοσίου.

Το ποσό λοιπόν αυτό λέγεται τώρα ότι διεκδικεί ο παρουσιαστής Φουρθιώτης ως ένα μέρος των 6 εκ ευρώ που υποστηρίζει ότι του χρωστάει ο Βρυώνης.

Είναι προφανές ότι στο βαθμό που ισχύουν ολα αυτά ο κίνδυνος να μην πάρει άδεια η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ είναι εξαιρετικά μεγάλος!

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ