2012-06-01 09:51:48
Φωτογραφία για V.BECKHAM: Σέξι κι όποιος αντέξει στα παρασκήνια της νέας της φωτογράφισης
Η Victoria ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter όσο η ομάδα της την περιποιείται! Όσο ο David βρισκόταν στο Ανατολικό Λονδίνο για να δει το ...σόι πίσω στο Hollywood η Victoria είχε αρκετή δουλίτσα.

Η διάσημη fashion designer φωτογραφήθηκε για γνωστό αμερικανικό περιοδικό ενώ δεν παρέλειψε να γράψει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: « Καταπληκτική φωτογράφιση για το US magazine, έρχεται σύντομα». Μάλιστα η Vic ανέβασε και μία φωτογραφία από τα παρασκήνια την ώρα που ετοιμάζοταν.

Με υπέροχο κόκκινο κραγιόν και μπούκλες στα μαλλιά η Victoria έδειχνε πιο σέξι από ποτέ χωρίς να χάνει εκατοστό από τη chic εικόνα της.

Σχετικά με τα σχόλια που αποσπά για τις πόζες της στις φωτογραφίες, η star, σε συνέντευξή της πριν μία εβδομάδα, απάντησε: « Δεν έχω ανάγκη να διατυμπανίζω πόσο ευτυχισμένη είμαι. Οπότε δεν με πειράζει καθόλου που δείχνω σοβαρή και καταθλιπτική. Ο κόσμος πιστεύει πως είμαι και για να είμαι και απολύτως ειλικρινής κάποιες φορές πιστεύω ακριβώς το ίδιο για τον εαυτό μου»!

Όσο η Victoria ήταν απασχολημένη με τη φωτογράφιση ο σύζυγος David επισκεπτόταν την οικογένειά του στο Λονδίνο. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες όπου ποζάρει όλο καμάρι με την μητέρα αλλά και την αγαπημένη του γιαγιά.

Στο μεταξύ, η στενή φίλη του διάσημου ζεύγους, Eva Longoria, σε πρόσφατη συνέντευξή της ανακοίνωσε ότι θα γίνει νονά της Harper Seven Beckham. H διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχτηκε αμέσως την πρόταση των φίλων της και μάλιστα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο μέσα στο καλοκαίρι για τη βάφτιση της μικρής.
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ