2012-06-04 11:23:03
Φωτογραφία για Εξοχότατη…
Γράφει ο Αντώνιος Ήμερος

Πρέπει να παραδεχτείτε ότι επιτέλους οι προσπάθειες των ελλήνων πιάνουν τόπο και τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση, τουλάχιστον σε κάποιους τομείς!

Το ασφαλιστικό που καρκινοβατούσε τόσο καιρό βαίνει προς οριστική λύση! Όσοι από τους ασφαλισμένους φρόντιζαν τόσα χρόνια να το επιβαρύνουν απαιτώντας δωρεάν περίθαλψη και φάρμακα, τελειώνουν αισίως την επίγεια καριέρα τους, μετά τον αποκλεισμό τους από την αγορά φαρμάκων! Οπότε το σύστημα απαλλάσσεται από σημαντικό όγκο εξόδων!

Μεγάλο ποσοστό αυτών των προβληματικών ασφαλισμένων που αντί να ενισχύουν το σύστημα το στέγνωναν είναι συνταξιούχοι, οπότε το όφελος είναι διπλό, καθώς το κράτος θα απαλλαγεί από αρκετές χιλιάδες συντάξεις! Σε αυτό το στόχο ελπίζουμε να συμβάλει φέτος και η ΔΕΗ με τα τιμολόγια της της και κάποια μπλακ άουτς κατά τις μέρες καύσωνα, όπου ελπίζουμε να χάσουμε αρκετούς από θερμοπληξία! Αν όχι, υπάρχει πάντα η ελπίδα ενός πολύ κρύου χειμώνα, χωρίς θέρμανση!


Στο θέμα των αυτοκτονιών έχουμε προχωρήσει αρκετά, αν και δεν υπήρξε σωστή στόχευση! Δυστυχώς το ποσοστό αυτοχείρων από την κατηγορία αυτών που παίρνουν επίδομα ανεργίας είναι ακόμη μικρό, ενώ αυτοκτονούν κυρίως πρώην αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρηματίες που έτσι κι αλλιώς δε μας αφορούν! Υποσχόμαστε ότι τους επόμενους μήνες αυτό θα διορθωθεί, καθώς το είδομα έχει μειωθεί! Ελπίζουμε μάλιστα πως η θερινή περίοδος θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς βοηθά στο να τα καταφέρουν να πάνε να πνιγούν!

Εξοχότατη, μίας και ορίζετε τις τύχες της Γηραιάς Ηπείρου και με δεδομένο ότι ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από χέσιμο, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα:

“Να πάει να χεστεί αυτή η απαίσια Ήπειρος!”
vlavo.org
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ