2018-07-30 17:20:34
Φωτογραφία για Ανατροπή! Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Λιάγκα...
Μπορεί πριν λίγες ημέρες να ήταν κοινό μυστικό πως ο Γιώργος Λιάγκας θα βρισκόταν στον «πάγκο» τουλάχιστον στο α' μισό της ερχόμενης σεζόν, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν.

O 49χρονος παρουσιαστής βρισκόταν στον «πάγο» με μία προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 μετά τις διακοπές, ενώ την ίδια στιγμή το Epsilon περίμενε ώστε να διεκδικήσει τον παρουσιαστή δίνοντάς του την πρωινή ζώνη από τις 7 έως τις 10 το πρωί.

 Η είδηση για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα, σύμφωνα με τη Real Life και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, φαίνεται να ενεργοποίησε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και τελικά όλα δείχνουν πως θα του προτείνουν να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη! Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας κάνει λόγο για αξιοποίηση του διάσημου παρουσιαστή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με μία εκπομπή που θα ξεκινά στις 9 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 12 ή όπου θεωρηθεί πως συμφέρει εμπορικά το πρόγραμμα του καναλιού.

 Αν ο Γιώργος Λιάγκας πει το μεγάλο «ναι» στη νέα αυτή επαγγελματική πρόταση, αξίζει να σημειωθεί πως θα έχει να αντιμετωπίσει το νέο πρωινό πρόγραμμα του Epsilon με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το ισχυρό ενημερωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αλλά και την επιτυχημένη infotainment συνταγή του Alpha με τον Νίκο Μάνεση.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ