2012-06-05 18:45:05
Φωτογραφία για ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗ...
Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για ενδεχόμενο μπάσιμο άλλου ευρωπαϊκού συλλόγου για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη, με μόνη εξαίρεση μια μικρή ανησυχία που φέρεται να υπάρχει για το ενδιαφέρον των Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Στο Λιμάνι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", δεν παίρνουν αψήφιστα το πρόσφατο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της έγκυρης αμερικανικής εφημερίδας «New York Post», η οποία μετά το νικητήριο καλάθι του 27χρονου φόργουορντ στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στο πρόσωπό του με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι Νικς πιστεύουν πως θα μπορούσε να είναι ένας καλός αναπληρωματικός στο ΝΒΑ, αλλά θα μπορούσαν να του προσφέρουν μόνο το μίνιμουμ συμβόλαιο για ένα ρούκι».

Ουσιαστικά, στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν πως βάσει απόδοσης και προσφοράς ο Πρίντεζης ήταν φέτος ο πιο ριγμένος οικονομικά παίκτης στο ρόστερ και ο αδερφοί Αγγελόπουλοι σκοπεύουν να διορθώσουν αυτήν την κατάσταση, χωρίς να διαταράξουν τις ισορροπίες.

Συγκρεκριμένα, στο νέο συμβόλαιο που θα του προταθεί θα υπάρχει αύξηση, αλλά σε λογικό επίπεδο και θεωρούν πως και λόγω συναισθήματος πολύ δύσκολα ο Πρίντεζης θα έμπαινε στη διαδικασία να αφήσει τον Ολυμπιακό για άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο, ακόμη κι αν του προσφέρονταν περισσότερα χρήματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρήσιμος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρήσιμος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ