2012-06-05 23:28:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ... ΜΑΝΩΛΑ!
Η περίπτωση του Κώστα Μανωλά αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr", αναμένεται να κλείσουν την υπόθεση, εντάσοντας τον Έλληνα αμυντικό στο ρόστερ της ομάδας.

Οι φήμες για... φλερτ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μανωλά δεν έχουν ακουστεί πολλές φορές, όμως τη δεδομένη στιγμή το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει πιο πολύ αληθινό.

Η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού αρέσει στους νταμπλούχους Ελλάδας και αναμένεται να κάνουν κίνηση, προκειμένου να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Ο 21χρονος σέντερ μπακ μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και έτσι δεν θα είναι δύσκολο για τους νταμπλούχους Ελλάδας να τον αποκτήσουν, κάτι που έχουν αποφασίσει να κάνουν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Το γεγονός πάντως πως οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση του Μανωλά, μαρτυρά πως οι διαπραγματεύσεις με τον Όλοφ Μέλμπεργκ οδηγούνται σε ναυάγιο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Δημήτρη Σιόβα, τον Τάσο Παπάζογλου και δεν θα μπορούσε να έχει και Μέλμπεργκ και Μανωλά, καταλήγει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ