2012-06-05 23:49:02
Φωτογραφία για Μάντζιος για... Αμερική
Tο ενδιαφέρον ομάδας του MLS, έχει προσελκύσει ο Βαγγέλης Μάντζιος, με τους Αμερικανούς να ετοιμάζουν δελεαστική πρόταση για τον Έλληνα σεντερ φορ.

Στην λίστα με τους... μνηστήρες για τον Βαγγέλη Μάντζιο, προστέθηκε και πάλι ομάδα από το Αμερικάνικο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση για τον επιθετικό του ΟΦΗ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που υπάρχει “υπερατλαντικό” ενδιαφέρον για τον Μάντζιο, αφού κάτι αντίστοιχο συνέβη και την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Πριν ακόμα μπει το καλοκαίρι και αρχίσει η μεταγραφική περίοδος, το όνομα του Μάντζιουπρόλαβε να ακουστεί για τον Ατρόμητο, τονΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό, με το ενδιαφέρον των ομάδων όμως να παραμένει φιλολογικό. Στη συνέχεια προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους και ομάδα από την Αμερική, ενώ αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες ομάδες από το εξωτερικό, που θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Ο έμπειρος στράικερ, παρά τους τραυματισμούς που είχε μέσα στην χρονιά, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια θετική σεζόν και να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του. Αυτό, έχει ως συνέπεια να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Προτεραιότητα του επιθετικού όμως, είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αμερική, δεν δείχνει να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ