2018-08-26 23:12:37
Φωτογραφία για Πανιώνιος - ΟΦΗ 2-2
Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου Πανιώνιος και ΟΦΗ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Νέα Σμύρνη στην πρεμιέρα της Super League.

Οι «κυανέρυθροι» πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μασούρα (9') και ισοφάρισαν στο 44' με τον Σταυρόπουλο. Για τους Κρητικούς που συνδύασαν με εξαιρετική εμφάνιση την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία σκόραρε δύο φορές ο Νέιρα (23', 26').

Η καλή μέρα, λένε, φαίνεται από το πρωί και Πανιώνιος και ΟΦΗ έδειξαν ότι έχουν όρεξη να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα τα γκολ να πέφτουν βροχή.

Οι Νεοσμυρνιώτες μόλις στο 9' πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Κόρμπος έκλεψε την μπάλα και βρήκε ιδανικά τον Μασούρα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΟΦΗ δεν είχε απλά τον έλεγχο, δημιουργούσε φάσεις όποτε ήθελε! Στο 23' με τη βοήθεια της τύχης οι Κρητικοί ισοφάρισαν. Ο Νέιρα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κούρντι και κατέληξε στο βάθος της εστίας το Μανοΐλοβιτς.


Τρία λεπτά αργότερα ο Νέιρα με φοβερό σουτ σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ κι έκανε το 2-1. Στο 36' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Κουτσιανικούλη έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 44' ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ ο Στρέζος δεν έδιωξε σωστά, με αποτέλεσμα ανενόχλητος ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά να κάνει το 2-2.

Στην επανάληψη δεν διατηρήθηκε ο "τρελός" ρυθμός του πρώτου μέρους. Ο Πανιώνιος είχε αναλάβει τον έλεγχο και ήταν η ομάδα που κυνήγησε με περισσότερες αξιώσεις το τρίτο γκολ. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ο Μπανανά στο 80' βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή του ΟΦΗ και κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.

Kίτρινες: Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος, Κότσιτς - Κοροβέσης, Κυριακίδης

Πανιώνιος (Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Κεϊτά, Κόρμπος (86' Σαντί Αλί), Μασούρας (74' Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς (74' Μανθάτης), Ντουρμισάι.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83' Ντίνας), Βουό, Πλατέλλας (83' Σασί), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο (63' Κυριακίδης), Κοροβέσης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ