2012-06-06 21:59:16
Φωτογραφία για Μην αρχίσουν τα ...κανόνια με τον Μπουμ!
Ο Παναθηναϊκός θέλει, λέει, όχι μόνο να κρατήσει τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο ρόστερ του, αλλά και να του επεκτείνει το συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Από το καλοκαίρι του 2013 σε αυτό του 2014.

Ως εδώ, όλα καλά. Μάλιστα, και ο ίδιος ο Γάλλος, στα 33 του πια, "ψήνεται" να μείνει έστω και με μειωμένες αποδοχές, αφού ξέρει πως πουθενά δεν πρόκειται να δει ούτε ...ζωγραφιστό το 1,1 εκ. ευρώ που προβλέπει το ετήσιο συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Ωστόσο, η υπόθεση έχει κάποιες ...τρύπες. Πρώτα απ΄ όλα, ο Παναθηναϊκός θέλει, όπως λένε, να ξοδέψει του χρόνου για τον Μπουμ τα μισά χρήματα από όσα του κόστισε φέτος. Πόσα ήταν αυτά; Με την εφορία, 1,8 εκ. ευρώ! Ούτε ο Μπεκενμπάουερ να ήταν. Εντάξει, καλός αμυντικός ο Μπουμ, ποιοτικός, αλλά φέτος έχασε σχεδόν μισό πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού, χώρια τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τις ακόμα πιο δύσκολες μέρες που περνάει το τριφύλλι.


Τέλος πάντων, ο Παναθηναϊκός υπολογίζει το κόστος του Μπουμσόνγκ στις 900 χιλ. ευρώ. Περίπου 500 στο παντελόνι του κι άλλα 400 στην εφορία. Ο Μπουμ τι λέει για μια μείωση των καθαρών απολαβών του κατά 60%; Πολύ χλομό να συναινέσει, ειδικά ο συγκεκριμένος παίκτης, για τον οποίο λέγεται ότι δεν είναι κι ο πρώτος ανοιχτοχέρης. Ο ίδιος, απ΄ ό,τι μαθαίνουμε, θα ήταν εντάξει με μια πρόταση κοντά στα 700 χιλιάρικα ετησίως.

Πάντως, είτε 500 είτε 700, το ζητούμενο είναι ...να τα πάρει. Να μην αρχίσουν, δηλαδή, τίποτα όργανα σαν τα φετινά, βαρέσει και κανένα κανόνι η χώρα ολόκληρη κι όχι μόνο ο Παναθηναϊκός και μετά ψάχνει ο Μπουμ από πού του ήρθε η κανονιά www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ