2018-10-02 20:42:24
Φωτογραφία για Πίεση από το δελτίο του ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ τον Σεπτέμβριο!
Όπως στο κομμάτι της ψυχαγωγίας η μάχη του ανταγωνισμού στην τηλεόραση ξεκίνησε στην ουσία από εχθές (που μπήκε και ο ΣΚΑΙ στο παιχνίδι), έτσι συνέβη και με τα δελτία ειδήσεων παρά το γεγονός ότι όλα έκαναν πρεμιέρα μέσα στο Σεπτέμβρη. Για αυτό και οι τηλεθεάσεις είναι ακόμη ενδεικτικές. Για να το πούμε πιο απλά με όρους καζίνο, το πού θα κάτσει η μπίλια στα δελτία ειδήσεων στη ζώνη των 19.30 με 20.00 θα κριθεί από εδώ και πέρα. Κι αυτό διότι το Σεπτέμβρη άλλη ημερομηνία ξεκίνησε η Σία Κοσιώνη, σε άλλη η Μάρα Ζαχαρέα και σε άλλη ο Νίκος Χατζηνικολάου (που μπήκε τελευταίος στην κούρσα).

Βεβαίως οι φετινές μετακινήσεις της ώρας έναρξης των δελτίων (αλλά και η λήξη τους), προκαλεί μια σύγχυση, με αποτέλεσμα να μην είναι σαφές ποιος ανταγωνίζεται ποιον! Ολα φυσικά είναι δελτία ειδήσεων και ως τέτοια κρίνονται… Αλλά για παράδειγμα ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 ξεκινάει 19.30 και τελειώνει στις 20.25, ενώ του ΣΚΑΙ ξεκινάει στις 19.45 και ολοκληρώνεται στις 20.50 (δηλαδή εχει τη μεγαλύτερη διάρκεια)! Και αντίστοιχα του STAR ξεκινάει στις 19.52 και κλείνει 20.45. Με δυσκολία λοιπόν μπορεί κανείς να εντοπίσει ποιος υπερέχει έναντι ποίου!

Παρόλα αυτά η πρώτη γεύση από την κούρσα των δελτίων ειδήσεων το Σεπτέμβρη αφήνει μια αίσθηση πίεσης του ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ