2018-10-10 20:30:29
Φωτογραφία για Μπράνσον: Εντός εβδομάδων το πρώτο διαστημικό ταξίδι της Virgin Galactic
Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον θεωρεί ότι η Virgin Galactic είναι πιο κοντά από ποτέ στο πρώτο της ταξίδι στο διάστημα.

«Θα είμαστε στο διάστημα σε διάστημα μερικών εβδομάδων, όχι μηνών. Και στη συνέχεια θα είμαστε στο διάστημα και με τη δική μου παρουσία σε διάστημα μηνών και όχι ετών», είπε ο ιδρυτής και CEO της Virgin μιλώντας στο CNBC από τη Σιγκαπούρη όπου βρίσκεται.

«Θα μεταφέρουμε ανθρώπους στο διάστημα σχεδόν αμέσως μετά, άρα μας περιμένουν μερικοί πολύ συναρπαστικοί μήνες», πρόσθεσε.

Ο Μπράνσον είχε παραδεχθεί νωρίτερα μέσα στο τρέχον έτος ότι η Virgin Galactic είναι σε μάχη στήθος με στήθος με τον CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ώστε να μεταφέρει στο διάστημα τους πρώτους επιβάτες που θα πληρώνουν εισιτήριο.

Ο Μπράνσον έχει επενδύσει πολύ στο κομμάτι των ταξιδιών στο διάστημα από το 2004 και αρχικά σχεδιαζόταν να ταξιδέψει και ο ίδιος πριν τον Απρίλιο της φετινής χρονιάς.

Ωστόσο, όντας σε ειδικό πρόγραμμα φυγοκεντρικής εκπαίδευσης που ακολουθούν οι αστροναύτες τους τελευταίους μήνες, ο Μπράνσον τώρα θεωρεί ότι θα είναι έτοιμος για το παρθενικό γαλαξιακό του ταξίδι σε διάστημα λίγων μηνών.

Ερωτηθείς τέλος για το αν ανησυχεί για τη ζήτηση από πλευράς πελατών λόγω του ότι θα πρέπει να πληρώνουν τσουχτερό εισιτήριο, απάντησε: «σε ένα δωμάτιο με 10 ανθρώπους, οι οκτώ θα ήθελαν να πάνε στο διάστημα αν το... βαστάει η τσέπη τους».
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ