2018-10-11 20:42:14
Φωτογραφία για Συνάντηση προεδρείων ΠΟΑΞΙΑ και ΕΝΑΞΙΑ με την Κατερίνα Παπακώστα
Τα προεδρεία των ΠΟΑΞΙΑ και της ΕΝΑΞΙΑ παρέδωσαν στην κυρία Παπακώστα υπόμνημα των αιτημάτων αλλά εξήγησαν στην υφυπουργό πως βασικά ζητήματα δεν προωθήθηκαν από την προηγούμενη πολιτική και φυσική ηγεσία.

Με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κα Κατερίνα Παπακώστα συναντήθηκαν χθες τα προεδρεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής ύστερα από πρόσκλησή της προκειμένου να ενημερωθεί για το διεκδικητικό πλαίσιο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτήν την περίοδο οι Αξιωματικοί του Σώματος.

 

Όπως μας διαβεβαίωσε, λόγω της ιδιότητάς της τα προηγούμενα χρόνια, έχει ιδία αντίληψη των προβλημάτων και συμμερίζεται τις αγωνίες που βιώνουν οι ένστολοι γενικότερα.

 

Από την πλευρά μας, της παραδώσαμε πλήρες Υπόμνημα των αιτημάτων που προβάλουμε τα τελευταία χρόνια, δίνοντας έμφαση όπως της εξηγήσαμε στο θέμα της διασφάλισης της 35ετούς παραμονής των Αξιωματικών στην ενέργεια, της προαγωγής των ανθυπαστυνόμων και των Αξιωματικών του ΤΕΜΑ, της αύξησης των ορίων παραμονής των Αξιωματικών, όπως και για τα θέματα που ανέκυψαν το τελευταίο διάστημα (μετακινήσεις με τα ΜΜΜ, περικοπή επιδόματος ΕΚΑΜ κλπ).


 

Ειδικότερα, της εξηγήσαμε ότι για βασικά ζητήματα υπάρχουν οριστικά πορίσματα από επιτροπές που είχαν συσταθεί, πλην όμως για ανεξήγητους λόγους δεν έχουν προωθηθεί αν και υπήρχε σχετική δέσμευση από την προηγούμενη πολιτική και φυσική ηγεσία.

 

Η κα Υφυπουργός μας απάντησε ότι θα ζητήσει ενημέρωση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες αφού θεωρεί ότι είναι δίκαια και πρέπει να τύχουν ικανοποίησης.

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ