2012-06-08 19:46:17
Φωτογραφία για Υπάλληλος της εφορίας έδειρε 25χρονη για ένα στυλό!
Άγρια επίθεση δέχτηκε 25χρονη Χολαργιώτισσα από υπάλληλο της εφορίας Χολαργού, μια κυρία περίπου 50 χρονών, το πρωί της Τετάρτης... στις 6 Ιουνίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα πήγε στην εφορία για προσωπική της εξυπηρέτηση και ζήτησε από την υπάλληλο ένα στυλό γιατί δεν είχε πουθενά στον κισέ. Με τα χίλια ζόρια της τον έδωσε αλλά επειδή τον χρειάστηκε πάλι για να συμπληρώσει κάτι, τον πήρε πίσω. Όταν η υπάλληλος τελείωσε, η 25χρονη της τον ζήτησε για δεύτερη φορά γιατί δεν είχε προλάβει να συμπληρώσει το ΑΦΜ της.

Τότε η υπάλληλος άρχισε να φωνάζει λέγοντάς της να πάει να αγοράσει στυλό και ότι δεν μπορεί να μοιράζει στυλό στον κάθε τρελό που έρχεται στην εφορία. Όταν η υπάλληλος μίλησε στην κοπέλα με τόσο άσχημο τρόπο, η 25χρονη της ζήτησε να της μιλάει στον πληθυντικό και να τη σέβεται όπως και εκείνη.

Η αντίδραση της υπαλλήλου ήταν ακραία, αφού άρχισε να την απειλεί: «Θα δεις τι θα πάθεις» είπε και βγήκε από τον κισέ ξεκινώντας να τη χτυπάει
. Οι συνάδελφοί της βέβαια αντέδρασαν επί τόπου και τη συγκράτησαν όμως εκείνη ξέφυγε και έβγαλε την 25χρονη με κλωτσιές και μπουνιές έξω από την εφορία. Φυσικά το θύμα κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις, προχωρησε σε μήνυση όμως η υπάλληλος έσπευσε να εξαφανιστεί με αποτέλεσμα η αστυνομία να την ψάχνει για δύο 24ωρα χωρίς αποτέλεσμα μέχρι που έληξε και το αυτόφωρο.

Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά, το πρόσωπό της έχει πρηστεί, έχει υποστεί κακώσεις στο κεφάλι ενώ το σώμα της έχει εκδορές. Η ιατροδικαστική έκθεση υπάρχει και στο τμήμα Χολαργού.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και σε άλλους συνδημότες μας, περιστατικά για τα οποία η διοίκηση γνωρίζει και δεν κάνει τίποτα, σύμφωνα με μαρτυρία της 25χρονης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το θύμα, η ίδια κυρία είχε εκσφενδονίσει μία γλάστρα πριν από ένα μήνα σε μία 82χρονη! «Αυτή την κυρία φυγάδευσε ο διευθυντής όταν μου επιτέθηκε» ανέφερε στο MyXolargos η κοπέλα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι τι κάνει η διοίκηση όταν γνωρίζει ότι στην εφορία Χολαργού εργάζεται άνθρωπος με τέτοιες επιθετικές διαθέσεις;

myxolargos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕΓΙΕΡΙ: ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕΓΙΕΡΙ: ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ