2019-03-27 15:11:37
Φωτογραφία για Το «παράπονο» Πετρόπουλου για τον Ευκλείδη...
Όταν προέκυψε χθες το περίφημο θέμα με το... υποτιθέμενο «δώρο Πάσχα», προκάλεσε αίσθηση η επιλογή του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου να «αδειάσει» με σαφή τρόπο τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσο Πετρόπουλο για τις δηλώσεις που είχε κάνει. 

Ο υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τους είχε προτρέψει «να ρωτήσουν τον Πετρόπουλο», προσθέτοντας ότι «πρώτο φορά ακούει τέτοιο πράγμα» -δηλαδή ότι σχεδιάζεται «δώρο Πάσχα» στους συνταξιούχους». Πάντως, παρά το «άδειασμα», ο Τάσος Πετρόπουλος δεν σήκωσε χθες το γάντι, ούτε απάντησε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. 

Αντιθέτως, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων απέδωσε σε λαθεμένη ενημέρωση την δήλωση Τσακαλώτου, τονίζοντας ότι «αν κάποιος του είπε ότι εγώ είχα μιλήσει για δώρο Πάσχα, πώς να μην έλεγε ότι πρώτη φορά ακούει στη ζωή του γι’ αυτό». Πάντως, πίσω από την συγκεκριμένη απορία εκπεμπόταν ένα υπόγειο παράπονο του Τάσου Πετρόπουλου, καθώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα μπορούσε να είχε ρωτήσει τον ίδιο πριν επιλέξει να τον «αδειάσει»...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ