2019-03-27 15:30:18
Φωτογραφία για Τα ξαναβρήκαν Λεβέντης - Σαρίδης...
Χρέη διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων αναλαμβάνει εκ νέου ο κ. Γιάννης Σαρίδης τερματίζοντας με αίσιο τρόπο την πολύμηνη σύγκρουση που είχε με τον κ. Βασίλη Λεβέντη και η οποία απειλούσε με διάλυση την κοινοβουλευτική υπόσταση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει από τον πρόεδρο του κόμματος την παραδειγματική τιμωρία του κ. Δημήτρη Καβαδέλα επειδή ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε όταν του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο για την είσοδό του στην ΔΕΘ.

Ο κ. Λεβέντης δεν εισάκουσε τις υποδείξεις με αποτέλεσμα ο κ. Σαρίδης να απειλήσει με αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση που θα σήμαινε και την διάλυση της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων. Μάλιστα ο κ. Σαρίδης υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό οδηγώντας αρκετά στελέχη του κόμματός του να υποθέσουν ότι επιδιώκει την ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ο κ. Σαρίδης είχε συνάντηση σήμερα με τον κ. Λεβέντη και φαίνεται πως λύθηκε η παρεξήγηση καθώς οι δύο τους σχεδίασαν τα επόμενα βήματα της κοινής πολιτικής πορείας...

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ