2019-04-03 21:02:15
Φωτογραφία για Μπακογιάννης κατά ασύλου...
...με βίντεο έξω απ' την ΑΣΟΕΕ

BINTEO Στο πανεπιστημιακό άσυλο ρίχνει την ευθύνη για το παρεμπόριο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος σήμερα έκανε βόλτα έξω απ' την...

ΑΣΟΕΕ.

Ο Κ. Μπακογιάννης εμφανίζεται σε βίντεο, που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Facebook, να περπατά στην Πατησίων, έξω απ' την ΑΣΟΕΕ, όπου μικροπωλητές είχαν απλώσει την πραμάτειά τους.

«Μέρα μεσημέρι, εδώ στην Πατησίων, αυτό το οποίο βλέπετε στην πραγματικότητα είναι πως ανθίζει το παρεμπόριο. Τι γίνεται; Τα εμπορεύματα είναι στο πεζοδρόμιο, οι πωλητές και βεβαίως οι αποθήκες είναι μέσα στο πανεπιστήμιο», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος σημειώνοντας ότι εκμεταλλεύονται το άσυλο και «αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει».

Όπως είπε «απαιτείται συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας και βεβαίως πάνω απ΄ όλα απαιτείται να το πάρουμε απόφαση».

«Έξω από την ΑΣΟΕΕ ο παράνομος έχει γίνει ο "νταβατζής" της περιοχής και ο νόμιμος αισθάνεται ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη», δήλωσε ακόμη, ενώ σε ανακοίνωσή του συνδυασμού του καταγγέλλεται ότι «κάποιοι από τους "προστάτες" των παράνομων διακινητών επιχείρησαν να τον απομακρύνουν».
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ