2019-04-09 09:14:17
Φωτογραφία για Μπαρούφα(ς)...
Καλά, τον βλάκα παριστάνει (γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι κιόλας) ο Καμπουράκης; Οι ασυναρτησίες που έλεγε για το σκάνδαλο Novartis το πρωί στον RealFM χτυπούσαν κόκκινο. 

«Πρόκειται για μεγάλη μπαρούφα», είπε. Στη συνέχεια χαρακτήρισε την εισαγγελική έρευνα «φιάσκο», αλλά παρά ταύτα έκανε τη χάρη στη Δικαιοσύνη λέγοντας «ας το ψάξει». 

Για τέσσερα φάρμακα παραπέμπεται (δεν παραπέμπεται, καλείται σε πρώτη φάση να δώσει εξηγήσεις) ο Λοβέρδος. Το λεγε και το ξανάλεγε: Για τέσσερα φάρμακα ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα! 

Η παρτενέρ του προσπαθούσε ευγενικά να τον συνεφέρει. «Να μη γίνει έρευνα;». Και η απάντηση του Καμπουράκη αλλού γι αλλού: εσένα δηλαδή αν σε ψάξουν για ναρκωτικά τι θα πεις;

Πέραν της τερατολογίας, δεν ήταν ενημερωμένος και επί της ουσίας. Δε ζητήθηκε η άρση ασυλίας του Λοβέρδου επειδή ανέβηκε η τιμή τεσσάρων φαρμάκων. Ζητήθηκε γιατί από την έρευνα προέκυψε μια εταιρία μέσω της οποίας γινόταν ξέπλυμα μαύρου χρήματος κι εκεί κάπου αναφέρθηκε από μάρτυρα (κουκουλοφόρο κατά Καμπουράκη) το όνομα του... 
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ