2012-06-13 17:10:30
Φωτογραφία για Ψηλότερα και από τον Βαλβέρδε...
Την ακλόνητη πίστη του ότι με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ο Θρύλος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλότερα ακόμη και από την θητεία του Ερνέτο Βαλβέρδε εξέφρασε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η πρόσληψη του Πορτογάλου τενχικού ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένη και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Επίσης κάλεσε τον λαό του Ολυμπιακού να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας για το ράψιμο του τέταρτου αστεριού.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την επιλογή του να παραδώσει τα κλιδιά της τεχνικής ηγεσάις του Ολυμπιακού σοτν Λεονάρντο Ζαρντίμ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος των νταμπλούχων κατά ην επίσημη παρουσίαση του Ζαρντίμ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του προς το πρόσωπο του 38χρονου προπονητή, τονίζοντα ςότι ευελπισρτεί μαζί του ο Ολυμπαικός να πετύχει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που πετυχε επί ημερών του προκατόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε


Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων», αφού αρχικά καλοσώρισε τον Πορτογάλο τεχνικό στη  «ερυθρόλευκη] οικογένεια, τόνισε ότι ο Θρύλος βάζει πλώρη για το 4ο αστέρι. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όπως στο παρελθόν, ο προπονητής θα έχει στα χέρια του το καλύτερο δυνατό ρόστερ και θα έχει καλά υλικά για έναν δυνατό Ολυμπιακό. Σας είχαμε πει πως θα έχουμε έναν καλό προπονητή.

Είναι ένας νέος άνθρωπος, θα έχει τα κλειδιά της ομάδας και είναι εργατικός. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχει τα πάντα ο κ. Ζαρντίμ για να πάμε καλά παντού. Οι οπαδοί θα στηρίξουν την προσπάθεια για το 4ο αστέρι με τα διαρκείας και την παρουσία τους στο γήπεδο. Ελάχιστες ομάδες θα έχουν 40 πρωταθλήματα. Θέλω ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και τους οπαδούς να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο. Τον λόγο τώρα τον δίνω στον κ. Ζαρντίμ», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μαρινάκη.

«Έχω να πω το εξής. Εδώ και δύο μήνες έχουμε αναλάβει μια δύσκολη αποστολή, να βρούμε τον νέο προπονητή. Δεν βιαστήκαμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Είδαμε πολλούς προπονητές, ήρθαμε σε επαφή μαζί τους. Πολύωρες συναντήσεις. Η απόφαση μας καλύπτει και δεν πάρθηκε κάτω από συνθήκες πίεσης. Ήταν συνειδητοποιημένη. Ήταν ομόφωνη απόφαση. Πιστεύουμε πως ο Λεονάρντο έχει όλα αυτά που χρειάζονται για να πετύχει και θα έχει την απόλυτη στήριξη της ομάδας. Τα κλειδιά τα έχει αυτός. Όπως είπα και στον πρόλογο ο Λεονάρντο είναι νέος, φιλόδοξος, με πολλές γνώσεις και εργατικός. Είχε μία πολύ καλή σεζόν πέρυσι. Με όσους μιλήσαμε μας είπαν τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα υπήρχε μία χημεία που μας οδήγησε στην απόφαση αυτή".

Σχετικά με το εάν ο Ολυμπιακός όπως τον είδε ο Ζαρντίμ είναι κοντά στην δική του αγωνιστική λογική και φιλοσοφία και το εάν μίλησε με Πορτογάλους για ν' αντλήσει πληροφορίες από την ομάδα ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε ότι "έχω δει κάποια ματς του Ολυμπιακού και από την Ελλάδα και από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτήν την στιγμή πριν το πρωτάθλημα, αυτές τις 7 εβδομάδες, θέλω να γνωρίσω πολύ καλά την ομάδα. Γιατί αυτήν την περίοδο θα πάρουμε τις αποφάσεις για το τι σκεφτόμαστε για την ομάδα και το ποιο θα είναι το μοντέλο της και όσον αφορά στους συμπατριώτες μου έχω έρθει σ' επαφή με τον κ. Σάντος. Τον περιμένω να τελειώσει με το Euro και μετά σίγουρα θα μιλήσουμε για πολλά».

Τα κριτήρια για την πρόσληψη του νέου τεχνικού δεν είναι μόνο η χώρα, είτε είναι η Ισπανία, είτε η Πορτογαλία. Θεωρώ πως όταν κάνεις ανάλυση υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξετάσεις. Το γεγονός ότι ο Ερνέστο είναι Ισπανός και σήμερα πάμε στον Λεονάρντο που είναι Πορτογάλος λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει η ποιότητα και η γνώση τους. Ο Λεονάρντο έχει μία καλή βάση για να δουλέψει και να μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους.

Θεωρώ πώς δεν έχει σημασία να μιλάμε για τον παρελθόν και τον προηγούμενο τεχνικό. Το σημαντικό είναι πως εγώ θα προσπαθήσω να είμαι με τον κ. Βαλβέρδε για να μάθω για την τωρινή κατάσταση της ομάδας και το τι γίνεται»

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ