2019-06-10 11:00:25
Φωτογραφία για Πιέζει για Χάντερ ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός έχει "πλευρίσει" εδώ και ενάμιση περίπου μήνα τον Οθέλο Χάντερ για να πάρει την υπογραφή του και να τον φέρει ξανά στον Πειραιά με διετές συμβόλαιο προκειμένου να τραβήξει το... κουπί στο "5" μαζί με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Αμερικανός σέντερ ο οποίος έχει ακόμα υποχρεώσεις με την ΤΣΣΚΑ καθώς αγωνίζεται κανονικά στους τελικούς της VTB κόντρα στη Χίμκι,

δείχνει διάθεση να έρθει στον Πειραιά και το φανερώνει με το να ρίξει τις αρχικές του απαιτήσεις σε πιο... γήινα και δη ελληνικά επίπεδα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον έχει Νο1 στη λίστα του γιατί συνδυάζει και εμπειρία και ερυθρόλευκο παρελθόν και είναι παίκτης πρώτης γραμμής με πρόσφατη κατάκτηση Euroleague όπου είχε ενεργότατο ρόλο αλλά κυρίως γιατί είναι άριστος επαγγελματίας και θα τα δώσει όλα στο παρκέ είτε αγωνιστεί 10' είτε 30' λεπτά. Υπάρχει ακόμα απόσταση μεταξύ αυτών που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και αυτών που ζητά ο 33χρονος Αμερικανός σέντερ, όμως υπάρχει και σαφέστατη διάθεση και από τις δύο πλευρές να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο Οθέλο Χάντερ να επιστρέψει στον Πειραιά μετά την..
. περιπέτειά του σε Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πιθανότατα για να κλείσει την καριέρα του. Η εβδομάδα που ξεκινά και λογικά ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του με τους Μοσχοβίτες, θα είναι άκρως κατατοπιστική για το πού βαδίζει το θέμα με τον Ολυμπιακό και λογικά θα έχουμε και οριστική κατάληξη με τον έμπειρο σέντερ που μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ, είτε θετική είναι αυτή είτε αρνητική.

Πηγή: redgoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ